wiecie co juz nie moge tak dalej mam 19 lat prawie, jestem mezczyzna, problem jest taki ze w zyciu mialem 1 dziewczyne na 2 tygodnie mam male doswiadczenie w calowaniu, moglem uprawiac seks z taka jedna laska szczerze puszczala sie czesto ale przestraszylem sie tego chyba i nie mialem wzwodu ale to jest inna historia, nie wiem co mam robic tak bardzo chcialbym miec dziewczyne juz nie chodzi o seks ale o to zeby miec kogos, mam trudna sytuacje nawet w domu, brakuje mi milosci , czy na kazdego przyjdzie czas?? czy jesli do tego czasu jest tak zle to tak juz bedzie do konca?? jestem bardzo towarzyski nawet mozna powiedziec ze rozchwytywany na imprezy popularny tez, wiekszosc kobiet dobrze sie ze mna bawi ale zadna nie chce chyba nic blizej albo ja nie potrafie sie do tego zabrac nie wiem kiedy zrobic chocby pierwszy krok, boje sie porazki bo niewiele mialem kobiet, juz nie wiem co robic nie jestem super przystojny ale mysle ze nie jestem jakis brzydki bardzo i napisalem to bo chcialem sie gdzies wyzalic bo nawet nie mam komu powiedziec o tym ehh zycie jest piekne