• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mały penis

Mężczyzna

mbor

Cichy Podglądacz
Nawet bardzo mały ponieważ mój mały ma 7 cm kiedy szykuje się do roboty
:P

I powiedzcie panowie jak tutaj sprawić aby był bardziej okazały? Czy są jakieś sposoby czy zawsze trzeba będzie się liczyć z tym, że będzie się malutkim rycerzem?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Nie widzę sensu w wydłużaniu penisa.
Widziałeś kiedyś dziewczynę zawiedzioną Twoim rozmiarem?
Ja kiedyś miałem niezły ubaw, gdy zobaczyłem zawód na twarzy dziewczyny, po opuszczeniu przez nią moich gaci. 😁

rozzz

Seks Praktykant
Heh niezłe porównanie :p Ale z drugiej strony faktycznie za bardzo nie da się powojować z taką wielkością . Polecam popracować trochę nad techniką bo bardziej liczy się umiejętność bzykania a dziewczynę mozna zaspokoić na wiele sposobów.
Cwiczenia raczej nie pomagają. Operacja jest ryzykowna tak wiec nie polecam. Sam jestem obecnie po kuracji tabletkami Penilarge. U mnie powiekszenie bylo 3 cm po 3 miesiacach tyle, ze sam startowalem nie z 7 cm ale z 10 cm...

Mężczyzna

mbor

Cichy Podglądacz
A te tabletki to rzeczywiście coś pomagają? W sensie ile Ci go przybyło?
Ile ogólnie kosztują te tabletki i gdzie można sprawdzić ich skład? Chciałbym je po prostu sprawdzić

Mężczyzna

xavis

Cichy Podglądacz
Znam ten środek. Fajne jest w nim to, że po tej kilkunastotygodniowej kuracji nie trzeba go dalej zażywać, aby efekt utrzymał się na dłużej.

Mężczyzna

Nieobdarzony

Podrywacz
Heh niezłe porównanie :p Ale z drugiej strony faktycznie za bardzo nie da się powojować z taką wielkością . Polecam popracować trochę nad techniką bo bardziej liczy się umiejętność bzykania a dziewczynę mozna zaspokoić na wiele sposobów.
Cwiczenia raczej nie pomagają. Operacja jest ryzykowna tak wiec nie polecam. Sam jestem obecnie po kuracji tabletkami Penilarge. U mnie powiekszenie bylo 3 cm po 3 miesiacach tyle, ze sam startowalem nie z 7 cm ale z 10 cm...
Dokładnie,tutaj dla "rozzz"szacunek,za dzielenie się wiedzą i oztrzeżenie; mianowicie ryzyko takiej operacji jest ogromne; tyle co mozna na niej zyskac,nie jest nic warte,w tej metodzie. Chirurg"odłancza"przy takim zabiegu,"kotwiczenie"penisa od kosci miednicy,aby nieco wysunac go do przodu. Utrata twardosci,jest wkalkulowana w ryzyko; a raczej jest niemal pewna. Pamietajmy ze kluczem do orgazmu pochwowego kobiety jest twardosc narzadu