Witam, chciałbym sie podzielić doznaniami zwiazanymi z lizaniem swojego penisa i dowiedziec się co wy a w szczególności kobiety o tym myślicie Raz gdy spędzałem dzień w domu nago w łózku fantazjując, pobudzając sie patrzyłem na główke mojego peniska i zaciekawiło mnie jak smakuje, jak to jest wsunąć ja do ust a myśl o tym wzbudziła we mnie podniecenie. Więc sprawdziłem w google jaka jest ku temu najlepsza pozycja i zacząłem praktykowć Po kilku próbach dotykałem jego główki czubkiem języka a potem było juz tylko lepiej, teraz prawie wsuwam cała do ust i mówie otwarcie kręci mnie to!!! Oczywiscie nic nie zastąpi ssania peniska ustami kobiety lecz czasem gdy bawie sie sam poprostu przychodzi mi ochota by wsunąc sobie swają cieplą główkę w usta podnieca mnmie to gdy ją oblizuje i co raz glebiej wpycham ssajac, często wycieka z niego kropelka preejakulatu a zadziej kropelka spermy które bez zadnych oporow lecz z ogromnym podnieceniem z niego zlizuje. Teraz pewnie nasuwa sie myśl ze mam zadatki na hmm geja ale szczerze mówiąc nie wyobrazam sobie chociazby dotykania sie z chłopakiem a co dopiero ssania. Od czasu gdy z moją ex zaczelismy sobie wsuwać w pupy paluszki takze kreci mnie zabawa analna w obie strony Myslę ze ze ten mój punkt G to bardzo ciekawe miejsce A wy co o tym myslicie??? czy moze kręcić kobietę gdy chłopak lubi sam sie czasem polizać ??? Czy mogły byście ssać faceta wspólnie z nim???? pozdrawiam serdecznie