• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Lizanie podczas i po stosunku Pary

Mężczyzna

Dyskretny33Lbn

Cichy Podglądacz
Jedna z moich największych fantazji, jest lizać Pani tyleczek podczas stosunku ze swoim partnerem, a po finale wylizać cipkę ociekająca sperma.
Czy tylko ja tak mam?
Są w ogóle Pary które lubią takie praktyki?
W Lublinie szukam ale brak chętnych ehhh

Mężczyzna

dominujacy_otwarty

Cichy Podglądacz
Ja bym chętnie zerżnął zajętą dziewczynę w trakcie jakby jej mąż/chłopak lizał jej cipkę. To jedna z moich fantazji odnośnie trójkąta. Ale to głównie ze względu na orgazmy, jakie mają dziewczyny kiedy się je liże z wibratorem w środku, więc fajnie byłoby zafundować jakiejś pannie takie doznania we troje. W sumie sam też bym chętnie pobawił się zajętą cipką więc i bym polizał, ale pod warunkiem że dziewczyna byłaby naprawdę fajna a jej chłopak zadbany. Ale to bez spermy innego faceta, bo to mnie brzydzi, więc najlepiej jakby ten drugi był w gumce, a jeżeli bez, to kończę lizanie zanim on skończy. Chciałbym też polizać dupkę przed podwójną penetracją. To wszystko na liście do sprawdzenia w trójkącie haha😉