• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lizanie kutasa do czysta

Mężczyzna

lubliniak

Cichy Podglądacz
Oczywiście, bardzo dokładnie, nic się nie zmarnuje ;)
Ja może dodam, że nie zawsze i nie dla wszystkich mężczyzn to będzie komfortowe. Okolice żołędzia stają się bardzo wrażliwe na dotyk zaraz po wytrysku. U niektórych na tyle, że dalsza stymulacja może już być niekomfortowa. Myślę, że jest to podobne zjawisko, jak wrażliwość łechtaczki zaraz po orgazmie. Dalsza stymulacja tuż po, może być dla niektórych kobiet nieprzyjemna.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Ja może dodam, że nie zawsze i nie dla wszystkich mężczyzn to będzie komfortowe. Okolice żołędzia stają się bardzo wrażliwe na dotyk zaraz po wytrysku. U niektórych na tyle, że dalsza stymulacja może już być niekomfortowa. Myślę, że jest to podobne zjawisko, jak wrażliwość łechtaczki zaraz po orgazmie. Dalsza stymulacja tuż po, może być dla niektórych kobiet nieprzyjemna.
Mam pełną tego świadomość ;)