Pytanie do panów: Gdyby obca kobieta minimum 9/10 w totalnie przypadkowym miejscu i czasie poprosiła was o polizanie brązowej dziurki w zamian za lodzika, zgodzilibyście sie?
Za lodzika nie, po prostu lubię to robić ..Pytanie do panów: Gdyby obca kobieta minimum 9/10 w totalnie przypadkowym miejscu i czasie poprosiła was o polizanie brązowej dziurki w zamian za lodzika, zgodzilibyście sie?
Czyli jeśli bardzo ładna kobieta chciałaby mieć Twój język w dupce to byś sie zgodził bez gadania?Za lodzika nie, po prostu lubię to robić ..
W dupie .. sorry, nie lubię takich zdrobnień. Zgodziłbym sięCzyli jeśli bardzo ładna kobieta chciałaby mieć Twój język w dupce to byś sie zgodził bez gadania?
Tak, lubię sprawiać kobietom przyjemność a w szczególności jeśli mam okazję skorzystać ze szmaty, która lubi „drugą” dziuręNo dobra w dupsku, lepiej? Chodzi mi o to że jakbyś miał partnerkę to samo to jakie to jest zboczone, sprawiłoby że byś ją zdradził dla szmaty która chce mic Twoj jezyk w dziurze którą sra?
Czy ta wypowiedź jest nawiązaniem do pierwszego posta?No dobra w dupsku, lepiej? Chodzi mi o to że jakbyś miał partnerkę to samo to jakie to jest zboczone, sprawiłoby że byś ją zdradził dla szmaty która chce mic Twoj jezyk w dziurze którą sra?
Wytrenowana i soczystaCzy dupcia owej Pani jest wyćwiczona ?
Ponieważ chce znac opinie i singli i zajetychTo dlaczego później piszesz o zdradzie, jak pierwszy post nie sugeruje, czy zrobiłbyś to będąc w związku?
Mam pytanie, czy Ty w ogóle jesteś kobietą?Ponieważ chce znac opinie i singli i zajetych
Ehhh jestem kobieta z kutasem... To chciales uslyszec czy prawde?Mam pytanie, czy Ty w ogóle jesteś kobietą?
I zdaje mi się, że jest to prawdą że masz kutaska małego.Ehhh jestem kobieta z kutasem... To chciales uslyszec czy prawde?
Takie lubię najbardziejWytrenowana i soczysta
Chcesz wziac do buzi?I zdaje mi się, że jest to prawdą że masz kutaska małego.
Taaaaaaa marzyłem o tym od zawsze, żeby to zrobić dla cipki faceta zakompleksionego z małym kutaskiem spermiacego ekran po tym jak faceci dają się nabierać, że jesteś pusta laska.Chcesz wziac do buzi?
Teraz to mam nadzieję, że to nie jest kobieta, bo trochę wstydTaaaaaaa marzyłem o tym od zawsze, żeby to zrobić dla cipki faceta zakompleksionego z małym kutaskiem spermiacego ekran po tym jak faceci dają się nabierać, że jesteś pusta laska.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Lizanie dziurek | Ogłoszenia | 1 | |
![]() |
Lizanie cipki vs seks | Seks | 70 | |
D | Lizanie podczas i po stosunku Pary | Fantazje erotyczne | 0 | |
![]() |
Lizanie mokrej cipki | Fetysze i perwersje | 11 | |
M | Lizanie | Seks | 4 |