• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lizanie dupki randomowej lasce

Kobieta

AnalnaAnetka

Nowicjusz
Pytanie do panów: Gdyby obca kobieta minimum 9/10 w totalnie przypadkowym miejscu i czasie poprosiła was o polizanie brązowej dziurki w zamian za lodzika, zgodzilibyście sie?

Kobieta

AnalnaAnetka

Nowicjusz
No dobra w dupsku, lepiej? Chodzi mi o to że jakbyś miał partnerkę to samo to jakie to jest zboczone, sprawiłoby że byś ją zdradził dla szmaty która chce mic Twoj jezyk w dziurze którą sra?

Mężczyzna

rozkosznyyy

Cichy Podglądacz
No dobra w dupsku, lepiej? Chodzi mi o to że jakbyś miał partnerkę to samo to jakie to jest zboczone, sprawiłoby że byś ją zdradził dla szmaty która chce mic Twoj jezyk w dziurze którą sra?
Tak, lubię sprawiać kobietom przyjemność a w szczególności jeśli mam okazję skorzystać ze szmaty, która lubi „drugą” dziurę

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
To dlaczego później piszesz o zdradzie, jak pierwszy post nie sugeruje, czy zrobiłbyś to będąc w związku?