Chcialem was zachcecic do zamawiania linuxa Ubuntu, wszystko jest za darmo, zamuwienie, przesylka wszystko za darmo ja juz zamuwilem i zmienilem system z windowsa na linuxa
Szkoda, tylko że większość gier, programów a nawet i sprzętu nie działa na linuxie. Także jeżeli się nie gra w gry i nie potrzebuje za dużo hardware, to można się przesiąść, a tak to nie widzę sensu.
To mnie teraz podlamales , ja zainstalowalem tam nawet internet explorer na linuxie wiec co ty mowisz wszystko chodzi gry tez wystarczy cedage sciagnac i bedzie dzialao
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.