• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Leczenie operacyjne przedwczesnego wytrysku

Marcin77

Cichy Podglądacz
Wtam
Pierwszy moj post ale nie o aby reklamowac klinike tylko pochwalc sie ze w koncu mozna pozbyc sie skutecznie PW.
Calym latami "jechalem" na tabletkach,psikaczach,opozniaczach,kremach i innych wynalazkach.Odwiedzlem sporo lekarzy,znachorow i efekt byl jeden.
Leczenie farmakologiczne do skutku.pomoze lub nie.
Nigdy nie moglem zaznac spontanicznego seksu,tylko wszystko musialem planowac jakis czas wczesniej.

Znalazlem nowatorska metode leczenia,poddalem sie jej i....................ZALUJE!!!!:p!Zaluje ze nie zrobilem tego wczesniej bo jest tak jak byc powinno.:p

Niestety nikt w Polsce nie slyszal o tym zabiegu dlatego mialem do wyboru operacje w Holandii,Rosji lub na Ukrainie.Niedaleko i tanio.Wybralem Kijow.Polecialem na konsultacje.Lekarz powiedzial ze przecina kilka nerwow na czlonku odpowiedzialnych za polaczenie glowki penisa.Moj rosyjski nie jest za dobry ale tak mniej wiecej zrozumialem.
W srode mialem konsultacje.W czwartek musialem oddac krew i mocz do badania,sprawdzili ogolny stan zdrowia.Piatek zostawilem sobie na odpoczynek i zabawe.Sobota,dzien operacji.O 15 wywiad z anestezjologiem.Wszystko bylo wporzadku wiec musialem przygotowac sie do operacji ktora miala byc o 16.Dostalem pokoj(tv,wifi,klimatyzacja),ubranko i na sale operacyjna.Znieczulenie(do wyboru) miejscowe w kregoslup,50,60 minut patrzenia w sufit i po wszystkim.:confused:Penis zabandazowany,nic nie widac.:confused:
Po kilku godzinach odzyskalem czucie w nogach(glupie uczucie) i dostalem kolacje.Na drugi dzien sniadanko o 7.:)O 9 przyszedl lekarz ktory mnie operowal,usunal opatrunek,powiedzial ze wszystko ok,pokazal jak zmieniac opatrunki i wypad do domu.
W recepcji dostalem wypis,instrukcje kiedy sciagnac szwy.
Szwy usunalem po 9 dniach,bylem w szoku ze tak szybko wszystko sie zagoilo.:D

Pierwszy sex nie szybciej niz po miesiacu ale poczekalem z tym 6 tygodni. I nie jest zle:):):):):)Nie jest tak dlugo jak po tabletkach i innych wzmacniaczach ale moja partnerka dochodzi i to jest dla mnie najwazniejsze.
Goraco wszytkim polecam zabieg.
Macie pytania?Odpowiem

B

Basia

Guest
czy lekarz przeprowadził wywiad że zabieg jest konieczny czy wywiad tylko do samego zabiegu ? bo troszkę przerażające jest Twoje stwierdzenie że rosyjski niekomunikatywny a jednak się zgodziłeś
Ile minęło od zabiegu ?
Jakie są przeciw wskazania i ewentualnie jakie mogą wyniknąć komplikacje ?

Marcin77

Cichy Podglądacz
Basia
czy lekarz przeprowadził wywiad że zabieg jest konieczny czy wywiad tylko do samego zabiegu ?

Jest to rozmowa z urologiem.Lekarz rowniez zaproponowal leczenie farmakologiczne ktore stosowalem przez wiele lat.
Jechalem tam z mysla o operacyjnym leczeniu i po pozytywnym przeprowadzeniu wywiadu zostalem zakwalifikowany.

bo troszkę przerażające jest Twoje stwierdzenie że rosyjski niekomunikatywny a jednak się zgodziłeś

Nie napisalem ze moj rosyjski jest niekomunikatywny tylko nie jest za dobry.Ostatni raz rosyjskim poslugiwalem sie okolo 15 lat temu.

Ile minęło od zabiegu ?
Zabieg mialem 10 sierpnia.Do dnia dzisiejszego wszystko jest wporzadku.

Jakie są przeciw wskazania i ewentualnie jakie mogą wyniknąć komplikacje ?
Przed zabiegiem mialem pobrana krew,zmierzone cisnienie,ekg,mocz,zabiegi u dentysty,przebyte operacje itd.
Jakie sa przeciwwskazania?Nie wiem,wszysko powie lekarz na konsultacji.

Marcin77

Cichy Podglądacz
Ja nie mialem zadnych.Po wywiadzie,badaniach i pytaniach zostalem zakwalifikowany do zabiegu.
Jesl sa jakies przeciwwskazania,lekarz poinformuje podczas wywiadu z pacjentem.