• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Latex, Gummi, Rubber

Mężczyzna

PerwersPiss

Nowicjusz
Ciekawy jestem kogo z was kręcą przebrania w gumowe ubranka. Mogą być same pojedyncze rzeczy, maska, rekawiczki, stanik, gorset czy pończochy. Albo całe zestawy od stóp do głów. A ci co się tak przebierają to czy nie jest w tym za gorąco? Sam bym coś sobie kupił ale mam obiekcje czy zaraz nie będę zdejmował bo się ugotuję. Do tego dochodzi jeszcze pielegnacja, żeby fajnie wyglądało trzeba posmarować specjalnym olejkiem, smarem. No ale potem czy to się nie lepi, nie zostawia śladów na pościeli itp?

Kobieta

Sailor Moon

Erotoman
Większość lateksowej bielizny jest potwornie kiczowata. Chociaż zdarzają się perełki, ale trzeba długo szukać, np zdjęcie poniżej 😍 nie wiem jak z wygodą tego - ten wrzynający w cipkę suwak 😂 pewnie nie pomaga (to jakaś choroba zawodowa stylistów do zdjęć bielizny, prawie na każdym modelka źle dobrana do rozmiaru, wylewające się z boku za małych staników cycki, cipki przepołowione na pół jak kielbasa nacięta do grilla 😂 wtf?!)
Sfa61dd4d22064f0fb93b62d027b0b8c0N.jpg