• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kurierzy / dostawcy

Mężczyzna

Dasiek.1993

Cichy Podglądacz
Czy mieliście kiedyś fantazje o swoich listonosz ach/ kurierach/ dostawcach? Np. otwieranie drzwi nago lub rzucanie aluzji odnoście seksu Chodzi mi zarówno o mężczyzn jak i kobiety wykonujące te zawody. Udało się je wam zrealizować czy zostały w domenie marzeń, bo nie było okazji, wstyd zwyciężył albo po prostu po drugiej stronie nie było nikogo atrakcyjnego?

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Jest na Zbiorniku pewna laska z Olsztyna, nagrywała filmiki jak nago otwiera kurierowi. Więc tak, takie rzeczy się zdarzają.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Czy mieliście kiedyś fantazje o swoich listonosz ach/ kurierach/ dostawcach? Np. otwieranie drzwi nago lub rzucanie aluzji odnoście seksu Chodzi mi zarówno o mężczyzn jak i kobiety wykonujące te zawody. Udało się je wam zrealizować czy zostały w domenie marzeń, bo nie było okazji, wstyd zwyciężył albo po prostu po drugiej stronie nie było nikogo atrakcyjnego?
Ostatnio wyobrażałam sobie jak robię krzywdę kurierowi Pocztexu. Nie wiem czy się liczy, ale jakby był masochistą, to mogłoby mu się nawet spodobać.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry