Kiedyś byłam przez weekend w Bydgoszczy ale nie było ciekawie.
No ale wtedy jeszcze nie byłam na tym forum i nie wiedziałam że sa osoby z którymi mozna się w ciekawy sposób spotkać...
Widzę juz dwójkę na spotkanie jak będę następnym razem przelotem....
Bydgoszcz nie jest mała, jak chętnych będzie więcej to i imprezę odpowiednią by się zorganizowało. Wiemy o dwóch Paniach i dwóch Panach to zabawa może wyjść przednia
Bydgoszcz nie jest mała, jak chętnych będzie więcej to i imprezę odpowiednią by się zorganizowało. Wiemy o dwóch Paniach i dwóch Panach to zabawa może wyjść przednia
najlepsze dominy można znaleźć w Dominolandii tylko patrzcie czy zweryfikowane bo dużo fajków jest ;p
Temu panu już podziękujemy i życzymy samych prawdziwych domin z jak najprawdziwszymi szpicrutami, żeby wykurzyły z głowy te durne pomysły na nachalne upychanie reklam na forach.
Kiedyś byłam przez weekend w Bydgoszczy ale nie było ciekawie.
No ale wtedy jeszcze nie byłam na tym forum i nie wiedziałam że sa osoby z którymi mozna się w ciekawy sposób spotkać...
Widzę juz dwójkę na spotkanie jak będę następnym razem przelotem....
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.