• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kto zaczyna?

Mężczyzna

Shimeon

Cichy Podglądacz
To dobre pytanie. Ja mam mniejsze potrzeby niż partnerka. Ale ona oczekuje abym to w 95% inicjował.... zaczyna to być już męczące. Fajnie czasami jest zostać pobudzonym.

Mężczyzna

japo40

Seks Praktykant
To dobre pytanie. Ja mam mniejsze potrzeby niż partnerka. Ale ona oczekuje abym to w 95% inicjował.... zaczyna to być już męczące. Fajnie czasami jest zostać pobudzonym.
U mnie jest podobnie w tym sensie że ja muszę inicjować zbliżenie za każdym razem. Moja partnerka nie wykazuje inicjatywy w tej materii. Tak było chyba od samego początku o ile dobrze pamiętam. Ciągła bierność z jej strony sprawia że nie czuje się porządny a to frustrujące. Wręcz odechciało mi się już wszystkiego. Kiedyś nawet zapytałem o co chodzi? To usłyszałem że jak wcześniej z kimś była to on poprostu brał sobie i już.

Sama obecność bez zaangażowania to tak właściwie obojętność.