• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kto się teraz masturbuje?

Mężczyzna

Biedrononeczka

Podrywacz
Biedroneczko, biedroNONOneczko...
spójrz na siebie i to co Ty sobą reprezentujesz. Masz zamkniętą głowę. Wystarczy poczytać Twoje stare wpisy na forum. Nie mów mi z łaski swojej "Takie słowa są właśnie warte takich kobiet, TRZEBA BYĆ NORMALNĄ aby usłyszeć te lepsze, miłego dnia" - ty nie wiesz co to jest normalność. Jesteś typowym prymitywem który obraża wszystko i wszystkich co odbiega od jego przyjętych norm. Kwintesencja prymitywizmu i tępoty. Chociaż osobiście muszę przyznać że sama nie rozumiem cuckoldu. Jednak jeśli on jest za zgodą dwóch osób, cóż mi do tego? Obrażałeś sporo kobiet z SF forum, obrażałeś ludzi młodych w stosunku do siebie a na końcu mnie. W innych postach pisałeś że większość Polskich mężczyzn ma takie myślenie jak Ty co utwierdza mnie tylko w przekonaniu iż moje poglądy na temat sporej części Polaków nie wzięły się znikąd. Tutaj jest twardy dowód na moje słowa. Ty sam w swoich wpisach deklarowałeś że większość Polaków ma takie myślenie. Masz prawo do własnej opinii, masz prawo mieć takie zdanie. Jednak to nie upoważnia Ciebie do wyzywania kobiet i wmawiania komuś choroby psychicznej co też wcześniej robiłeś. Wszystko jest na screenach. Odemnie wara. Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam otwarty umysł. Więcej pokory i samokrytyki.

Dziękuję również użytkownikom
@hotel @dyskretyny masażysta @Szczep @Bjlover za polubienie wpisu tego użytkownika.

Fajnie wiedzieć że macie takie samo stanowisko na temat mojej osoby jak ten osobnik.

@Biedrononeczka Hipokryto, mędrco prawdy objawionej, osobniku maluczki. Masz u mnie zasłużonego bloka. Mam nadzieje ze więcej się nie spotkamy i coś zrozumiesz z moich postów choć śmiem w to wątpić. Ludzie którzy będą mieć problem o to że to napisałam: walcie się. Jak ktoś mnie obraża mam święte prawo odpowiedzieć. Nie jestem kozłem ofiarnym. Nie wołajcie mnie w tym poście, nie odpowiadajcie. Nie będę tego czytać. EOT.
Współczuję Ci, wyciągając to wszystko pokazujesz że musi być Ci ciężko, pokazujesz swoją desperację pisząc to tutaj, ja się uśmiałem a Ty może znajdziesz kogoś w życiu kto Cię taką zaakceptuje, powodzenia 🥂

Mężczyzna

Vojtek

Nowicjusz
Jestem sam w domu. Mam na sobie błyszczące beżowe rajstopy a na ekranie kompa trzech facetów pieprzy młodą kobietę i siebie na wzajem. Stoi mi, a cudny dotyk rajstop jeszcze potęguje moje podniecenie. Obciągam sobie coraz mocniej......😋😋

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry