• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Krzywy penis, a seks?

Roberttt

Cichy Podglądacz
Witam
Mam 21/22cm długości penisa dość dużo, jest jedno "ale" jest krzywy w dół, jak banan. Czytalem dużo i wiele kobiet uwaza taki kształt penisa za najlepszy, mocne orgazmy itd. Miałem w planach wyprostować go, ale jednak boje się o doznania partnerki i jest jeszcze jedno, podczas prostowania go doszedl by ten centymetr czy nawet więcej, a moja partnerka czasen narzeka na ból w okolicach podbrzusza i prosi zebym nie wkladal do konca, a wiecie jak to jest Panowie... czasem wytrzymam i sie opanuje, a czasem muszę ją poczuć całą. Jeszcze dochodzi sprawa niedostępności niektórych pozycji takich jak "łyżeczka", ktora zawsze chcialem wypróbować... Znacie może Panowie jakieś fajne pozycje z takim kształtem penisa zeby nie bylo tej monotonii w seksie.

Dziękuję za każdą odpowiedź!

Jedno chciałem napisać, duży penis to jednak jeden maly minus, gdy stoi dosc dlugo w bokserkach to zaczyna boleć troche, jednak ma tam mało miejsca...

Kobieta

Xandream

Seks Praktykant
2.png