• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Krótkie krwawienie miesięczne

Status
Zamknięty.

Wyindywidualizowany

Cichy Podglądacz
Witam!
Mam takie pytanie... uprawialismy z dziewczyna seks bez zabezpieczenia okolo 3 tygodni temu. Normalnie poczatek krwawienia nastepuje u mojej dziewczyny okolo 23-24 kazdego miesiaca i trwa okolo 4-5 dni. Dziewczynie w tym miesiacu zaczelo sie krwawienie 24tego, ale trwalo tylko 2 dni. Ona i zarówno ja jestesmy tym zaniepokojeni. Czy moze to byc oznaka tego, że zaszła w ciążę, czy może może być to ciąża tzw. urojona?

Z góry dziękuję i czekam na w miare szybką odpowiedź.

Pozdrawiam

Szymon

Młody18

Biegły Uwodziciel
Wszystko zależy którego dnia cyklu się kochaliście. Czy to tak ciężko pomyśleć przed niż po :? Lepiej kupić przynajmniej gumkę i się potem nie stresować. A całkowitą (prawie, bo 99%) da Ci test ciążowy.
Wszystko zależy od dnia cyklu kiedy odbył się stosunek, a powodów skąpego okresu może być wiele, zależy to od wieku partnerki, ewentualnych chorób, stresów itp. itd.

p1tbull

Seks Praktykant
Test ciazowy dziala 2 tygodnie po zalpodnieniu, ale jak dostala okres to jest niemozliwe zeby byla w ciazy poniewaz podzczas okresu komorka jajowa zostaje wydalona z organizmu. Ale ja zawsze powtarzam czemu wy nieszukacie rady u lekarza w takich sprawach tylko na forum w internecie. :shock:

Wyindywidualizowany

Cichy Podglądacz
p1tbull napisał:
Test ciazowy dziala 2 tygodnie po zalpodnieniu, ale jak dostala okres to jest niemozliwe zeby byla w ciazy poniewaz podzczas okresu komorka jajowa zostaje wydalona z organizmu. Ale ja zawsze powtarzam czemu wy nieszukacie rady u lekarza w takich sprawach tylko na forum w internecie. :shock:

Nie szukamy teraz rady u lekarza bo jest weekend :wink: Do lekarza idziemy w poniedziałek :)

A co do ciąży to czytałem że u niektórych kobiet krwawienie wystąpiło np. jeszcze miesiąc po zapłodnieniu. Prawda? czy nie?

Szarka

Erotoman
p1tbull napisał:

nieprawda !!! byłam w ciąży 2 miesiąc i normalnie miałam okres !!!
Twoja dziewczyna może być w ciąży, są testy, które wykrywają ją już 6 dni po zapłodnieniu

Wyindywidualizowany

Cichy Podglądacz
Uufff...

Wlasnie dzwonila do mnie dziewczyna, mowila ze zrobila test ciążowy i że pokazala sie tylko jedna kreska... czyli NIE jest w ciąży... :)

Teraz drugie pytanie... jak namowic Ja na tabletki lub plastry anty-? Ona twierdzi ze przytyje jak je bedzie stosowac. A przeciez sa nowe tabletki po ktorych odpowiednim doborze sie nie tyje...

gonia

Erotoman
p1tbull napisał:
juz drugi raz psizesz glupote ktora dzis zauwazylam
test mozna zrobic juz duzo wczesniej a jak czegos nie jestes pewny to nie pisz bo mozesz kogos w blad wprowadzic :>

gonia

Erotoman
ubik napisał:
Przy okazji pojawienia się tego tematu na forum pragnę zapytać czy regularny jedno-, półtoradniowy okres u siedemnastoletniej dziewczyny nie powinien byc powodem do jakichś niepokojów?

Pozdrawiam
faktycznie troche krotko ja w sumie mialam 2 dniowy okres ale tylko jak bralam pigulki najlepszym rozwiazanie bedzie wizyta u lekarza

ubik

Cichy Podglądacz
No właśnie, czy wizyta u lekarza jest w tym przypadku konieczna? Czy taki stan nie znajduje się w granicach tolerancji? Hmm, mozna się cieszyc tak długo, aż nie okaże się, że to objaw jakiegoś zaburzenia.

Pozdrawiam

młoda

Podrywacz
Moja koleżanka, ma okres już ileś tam lat, a zawsze trwa jej ok. 2 dni i jest bardzo skąpy. U niej jest to jak najbardziej normalny objaw :/

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry