• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Krępujące Zbliżenie

Mężczyzna

Marcepan89

Cichy Podglądacz
Byliśmy w podróży nad morzem. Ja Ciocia i Mama na weekend się wybraliśmy. I gdy dojechaliśmy wieczorem usiedliśmy sobie przy winie i rozmawialiśmy o tym i tamtym aż ciocia wspomniała na temat ubrań erotycznych, strojów. I że zabrała ze sobą parę rzeczy mama jak to kobieta ciuchy lubi i zadowolona ze cos po przymierza. Dalej gdy się przebierały i wyszły z ubikacji to nie mogłem uwierzyć

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Byliśmy w podróży nad morzem. Ja Ciocia i Mama na weekend się wybraliśmy. I gdy dojechaliśmy wieczorem usiedliśmy sobie przy winie i rozmawialiśmy o tym i tamtym aż ciocia wspomniała na temat ubrań erotycznych, strojów. I że zabrała ze sobą parę rzeczy mama jak to kobieta ciuchy lubi i zadowolona ze cos po przymierza. Dalej gdy się przebierały i wyszły z ubikacji to nie mogłem uwierzyć
Kombinuje, kombinuję i nadal nie wiem, co to ma być. Jakaś informacja? A gdzie to krępujące zbliżenie zapowiadane w tytule?