• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Krawienie podczas masturbacji

anonimuska

Cichy Podglądacz
A więc-jestem kobietą.tiaaa.... miłam juz sówj genialny pierwszy raz,który mega bolał. Kolejne tez bolały.

Ja i moj facet to koniec. Blech...ale cholernie mi brakuje bliskości.Zaczełam się masurbowac.Tylko ze...przy każdej masturabcji (wkładam przedmioty które tam wejdą) krwawie. Wkładam tylko i wyłącznie przedmioty które nie sprawiają mi bólu przy samym...wejściu. Dalej jest zajebiście. Po raz pierwszy w ten sposób wiem co to orgazm...ale krwawie... dlaczego??

Szarka

Erotoman
ano bo zapewne tymi przedmiotami ranisz sie, czesto czytam w necie, ze kobiety sobie cos tam wkladaja- wybacz ale nie rozumiem, a czasem wydaje mi sie, ze to niemozliwe
po 1- istnieje wielkie ryzyko infekcji ( no chyba, ze na te przedmioty zakladaja prezerwatywy )
po 2- jezeli jest to co innego niz wibrator moga ranic sciany pochwy, i sadze, ze wlasnie Ty mozesz sie w ten sposob ranic.

Proponuje Ci zakup wibratora, higieniczne i bezpieczne.

dziewczyna

Cichy Podglądacz
Po co cokolwiek

wkładac do pochwy.........i tak zaden przedmiot nie zastapi penisa.....A jak nie ma jakiegos miłego pana wystarcza paluszki + łechtaczka ...

p1tbull

Seks Praktykant
No niewiem ale Szarka ma racje niepowinna pchac tam wszystkiego co popadnie bo mozesz sobie zrobic krzywde i nabawic sie infekcji ja tez ci proponuje wibrator, a jak juz niemasz tego wibratora to proponuje przemioty ktorych uzywasz wysterylizowac i usunac z nich wszelki mozliwe zaczepy ktore mogly by zniczczyc szyjke macicy.

Młody18

Biegły Uwodziciel
Albo załóż na te przedmioty prezerwatywę, wtedy się nie pokaleczysz.
Młoda ma rację :wink: Kolega na pewno Ci nie odmówi 8)

Młody18

Biegły Uwodziciel

Yossarian

Biegły Uwodziciel
Prowokacje czy nie, grunt że można się pośmiać :p

A czasem zdarzają się prawdziwe perełki, wtedy to już nie wiadomo czy się śmiać czy płakać...