Witam. od razu na wstępie zaznaczam że nie jest to temat założony przez jakiś portal, który szuka klientów, istnieję naprawdę. Mam 22 lata, jestem wysokim, przystojnym i całkiem dobrze zbudowanym facetem (190cm/92kg). Nie mam żadnych problemów w relacjach z kobietami, nigdy nie miałem z racji czego jestem całkiem dobrze doświadczony w kwestii seksualnej. zapewne pojawiło sie pytanie czego zatem szukam? Otóż spełniłem sporo swoich fantazji jeżeli chodzi o życie seksualne, które swoją drogą zacząłem bardzo szybko bo w wieku 15 lat, jednak nie udało mi się jednej i właśnie dlatego zadaje sobie trud pisząc tutaj. Marzy mi się przygoda z zadbaną, lubiącą czerpać przyjemność z seksu Kobietą w wieku 28-38 lat. ktoś by powiedział że szukam mamuśki.. i w sumie ma racje. Interesuje mnie układ przyjacielski... Nie licze na sponsoring, w miare dobrze zarabiam, ale nie zamierzam też sponsorować. to ma być relacja przjacielska, 100 procentowo dyskretna o której nikt nigdy się nie dowie. oczywiście poza seksem jestem chętny na rzeczywistą przyjaźń, bo podobno nie ma nic bardziej seksownego w mężczyźnie, jak przytulenie i możliwość szczerej rozmowy. Zatem, jeżeli znajduje się tutaj taka kobieta z Krakowa, która szuka zwariowanego, doświadczonego,młodego, kulturalnego i dyskretnego seks przyjaciela (powtarzam nie tylko seks, nie jestem robotem, szukam przygody i tajemnicy) niech śmiało się odezwie, gwarantuje że odpisze a po dłuższej rozmowie możemy się nawet spotkać gdzieś na mieście. moj mail krystianszpera@gmail. com
p.s nie znajdziesz mnie na fb, dbam o swoją dyskrecję i poznasz moją prawdziwą tożsamość tylko gdy się zaprzyjaźnimy i zaczniemy spotykać. gwarantuje że się nie zawiedziesz.
pozdrawiam
p.s nie znajdziesz mnie na fb, dbam o swoją dyskrecję i poznasz moją prawdziwą tożsamość tylko gdy się zaprzyjaźnimy i zaczniemy spotykać. gwarantuje że się nie zawiedziesz.
pozdrawiam