• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Korek analny

Mężczyzna

Wymiatacz

Cichy Podglądacz
Witam niedawno kupiłem korek analny o wymiarach 3cm średnicy i 13.5cm długości z zaciskiem na jądra i wibracjami aby urozmaicić z swoją partnerką sex i trochę się zawiodłem, użyłem go 2x za pierwszym razem w prezerwatywie i sam orgazm był dziwny taki kompletnie pozbawiony przyjemności
A za drugim razem gdy już było bez prezerwatywy (na członku) to wtedy był mega bolesny i zastanawiam się co może być tego przyczyną bo stymulowanie męskiego punktu G powinno być przyjemne zwłaszcza że u większości Panów tak jest, ale u mnie jest na odwrót i mimo że podnieca mnie to i fantazjuję o tym aby moja partnerka w przyszłości ujeżdżala mnie przez strapon to przez sytuację z korkiem analnym coraz bardziej myślę że to tylko zostanie w moich fantazjach
Dodam że jestem początkującym i to były 2 pierwsze podejścia do analu i przychodzę z pytaniem aby dowiedzieć się co można zrobić aby było dobrze albo czekam na jakieś pomysły itp