• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kontakt narządów płciowych poprzez bieliznę

Status
Zamknięty.

prawiczek

Nowicjusz
Chciałbym zaczerpnąc kilku ważnych dla mnie informacji. Otóż wspólnie z partnerką jeszcze w pełni nie współżyjemy, natomiast często zbliżamy się do siebie będąc tylko w bieliźnie. Zdarza się, że wskutek wzajemnych pieszczot dochodzi do wytrysku - czy istnieje wówczas prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, np właśnie podczas kontaktu narządów płciowych poprzez bieliznę ? Czy zajście w ciąże jest możliwe wyłącznie podczas stosunku pełnego, czy są też inne okoliczności sprzyjające zapłodnieniu ? Chciałem się zapytać także, jakie jest ryzyko zajścia w ciążę mojej partnerki, podczas wspólnej kąpieli w wannie. Mam tutaj na myśli również sytuację, gdyby zdarzyło się, że wystąpi wytrysk. Naturalnie nie chodzi mi tu o pełny stosunek seksualny w wodzie, a wyłącznie o pieszczoty. Czy wspólna kąpiel w wannie w takim przypadku stwarza ryzyko zajścia w ciążę?.

antonio

Nowicjusz
Do zapłodnienia może dojść w każdej sytuacji, gdzie niewielka ilość nasienia znajdzie się w okolicach pochwy i w niej samej. Dotyczy to pieszczot oraz dotykania członkiem okolic pochwy. Brak wytrysku nie oznacza, że do ciąży nie dojdzie. W płynie ejakulacyjnym, który wydziela się podczas pieszczot niezależnie od mężczyzny, znajdują się plemniki zdolne do zapłodnienia. Nie powinny one przedostać się przez ubranie, jednak w każdej chwili mogą zostać przeniesione do pochwy np. palcem podczas pieszczot. W wannie pieszczoty są jak najbardziej dozwolone jednak i tu należy zwrócić uwagę, aby członek nie znalazł się zbyt blisko pochwy. Woda na pewno zmyje nasienie jednak nie warto tego chyba osobiście sprawdzać ;).

Status
Zamknięty.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry