• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kompleksy związane z wielkością męskości?

kurama

Cichy Podglądacz
Czytałem już wiele opracowań na ten temat i wnioski są takie, że głównym czynnikiem wpływającym na wielkość członka są geny i hormony. Żyjemy w czasach kultu dużych penisów. Jak się czyta różne książki, to kiedyś też tak było, ale nie w takim stopniu jak ma miejsce to teraz. Skoro kobiety mogą już bezpiecznie powiększyć sobie piersi to dlaczego mężczyzna nie może bezpiecznie powiększyć sobie penisa? Z czego to wynika, z dużo większego skomplikowania w budowie męskiego członka?

Aviator1

Seks Praktykant
Jak to nie może powiekszyć penisa jak może. Było już wiele tematów na ten temat Tak wiec odpowiadam.Można powiekszyć:
wstrzyknięciami kwasu hialuronowego
tabletkami ( penilarge albo penis complete - masz tutaj spory wybór chociaz z opinii i poniekąd z własnego doświadczenia polecam kupować te droższe).

Halred

Erotoman
Żadne kwasy ani tabletki, tylko operacja może dać jakiś efekt, ale w porównaniu do powiększenia cycków jest droższa, ma gorsze efekty uboczne i bardziej bolesną rekonwalescencję.

Aviator1

Seks Praktykant
Zależy jaka powiększasz. Kwas hialuronowy może i daje natychmiastowe efekty, które są teoretycznie lepsze od działania tabletek jednak powiększenia nie jest na zawsze Jest to substancja występująca naturalnie w organizmie tak wiec wszystko się wchłania. Jednak jeśli chodzi o tabletki to powiekszęnie jest stałe.

Konik121

Erotoman
Na czym polega konkretnie powiększenie tabletkami? Tak ogólnie?

Na tym, że płacisz kilkaset złotych dla producenta za coś co zapewne nie działa :) nie ma żadnego środka farmakologicznego na powiększenie penisa którego działanie zostało naukowo potwierdzone.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Czytałem już wiele opracowań na ten temat i wnioski są takie, że głównym czynnikiem wpływającym na wielkość członka są geny i hormony. Żyjemy w czasach kultu dużych penisów. Jak się czyta różne książki, to kiedyś też tak było, ale nie w takim stopniu jak ma miejsce to teraz.
Kult dużych penisów <brawo> ale pamiętaj, że nie zawsze tak było :) W starożytności dużego penisa traktowano, jak ułomność.
Zobacz greckie posągi (Atlas, Śpiący Satyr, czy najpopularniejszy posąg Michała Anioła).
Michal_Aniol_Dawid.jpg

Ale dziś jest kult: kto między nogami dużego murzyna ma, dla tego murzyn gra :D

Aviator1

Seks Praktykant
Zwiększają erekcje i sprawiają, ze więcej krwi napływa do penisa. Powiększają się ciała jamiste.I potem powiększają się na stałe. Tak wiec o ile penis w spoczynku może być takiej samej wielkości jak przed powiększeniem penisa to erekcja jest większa. Potem nawet po zakończeniu kuracji erekcje są większe niż wcześniej i dlatego penis jak stoi to jest automatycznie większy. Tylko tak jak pisałem muszą być to dobre tabletki. Takie jak penilarge czy penis complete. I trzeba brać je regularnie przez dłuższy czas. Co najmniej przez 2-3 miesiące.

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Dobrze się składa, bo jestem w trakcie takiego zabiegu penis complete :) fotki wrzucę później, ale niestety jest jeden efekt uboczny, który jest wyraźny na zdjęciu.

Aviator1

Seks Praktykant
Penilarge działają co sam na sobie przetestowałem, jedne z lepszych i mają już pewna renomę. Penis complete to nowość w zasadzie i są o wiele droższe,ale zawierają 2 razy więcej składników tak wiec działanie jest szybsze i w sumie mocniejsze niż w przypadku penilarge. Musiałbyś sam zdecydować co Ci odpowiada. Testowałem dwa środki i są naprawdę ok. Niestety w przeszłości miałem do czynienia z o wiele mniej skutecznymi ale o nich pisał już nie będę bo nie ma to sensu.

Konik121

Erotoman
Eee tam, zawsze można powiedzieć, że byłem na solarium ale do kabiny zmieścił się tylko penis :D
Kolor kolorem ale ten mech nad nim, tego już bym nie zaakceptował...

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Specjalnie nie wspomniałem o tym zaroście - drugi skutek uboczny :)
Z takim sprzętem solarium miałbyś gratis, bo jest na co oko zawiesić... a może nawet coś więcej niż tylko gratis :) zależy, kto ciebie obsłuży :)

A

Anika

Guest
Kurna gdzie nie zajrzę, tam się czai jakiś wielki kutas...
Saj, wkleiłbyś dla odmiany jakiegoś mikropenisa albo pusię :p

Kolor kolorem ale ten mech nad nim, tego już bym nie zaakceptował...
Mech nie jest taki zły, gorzej jak juz coś tam uwiło gniazdko ;)