Hej, koczyki w sutkach to jedna z najbardziej kręcących mnie rzeczy. Moja przyjaciółka zrobiła sobie właśnie takowe i nie mogę przestać być nakręcony na jej piersi gdy mi wysłała zdjęcie, myślicie że to normalne nie móc przestac patrzeć na nie?
Hej, koczyki w sutkach to jedna z najbardziej kręcących mnie rzeczy. Moja przyjaciółka zrobiła sobie właśnie takowe i nie mogę przestać być nakręcony na jej piersi gdy mi wysłała zdjęcie, myślicie że to normalne nie móc przestac patrzeć na nie?
A mi się bardzo podobają kolczyki w sutkach! Osobicie mam bardzo wrażliwe piersi i zastanawiam się nad tym, czy nie dodać im jeszcze więcej rozkoszy poprzez przebicie sutków. Zazdroszczę przyjaciółce!
A mi się bardzo podobają kolczyki w sutkach! Osobicie mam bardzo wrażliwe piersi i zastanawiam się nad tym, czy nie dodać im jeszcze więcej rozkoszy poprzez przebicie sutków. Zazdroszczę przyjaciółce!
A czy jak je przekłujesz to nie zrobią się mniej wrażliwe?
Są w porządku i nie wszystkim pasują.
Widziałem raz u faceta i były trochę obrzydliwe, ale może przez to, że jego ciało tez nie było zbyt atrakcyjne.
Czy zrobią się bardziej wrażliwe tego nikt nie wie okazało by się po całkowitym wygojeniu a wizualnie dla fanów piercingu na pewno bardziej sexi ale dla przeciwników odpychające ja jestem ZA bo jestem fanem takiego kolczykowania
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.