Byłem z kilkoma dojrzałymi paniami 45+, lubię wysportowane i ciała miały takie że 30tki by się nie powstydziły. Super zabawa bo były otwarte, szczere i bez zahamowań, w łóżku i poza łóżkiem.
U mnie w bloku są dwie takie panie mężatki. Pierwsza to Iwona jak ją widzę to mam na nią ochotę Druga to Katarzyna,czasami chodzi w spódnicy ołówkowej i szpilkach w tej spódnicy ma taki tyłeczek,że nie jeden chłop pewnie jedzie sobie na ręcznym i marzy o niej.
Chętnie poznał bym starszą panią z okolic Katowic,która pozwoliła by facetowi ubierać się w damskie ciuszki i biały fartuszek ,ale bez makijażu i damskich peruczek
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.