• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kobiety - czy zdarzyło się wam fantazjować o kobietach?

Kobieta

youngmommy

Cichy Podglądacz
Nigdy wcześniej o tym nie myślałam, ale po tym, co przeszłam w ostatnim związku, jakoś… zaczęło się to pojawiać. Może dlatego, że po tej całej męskiej “siłowej” energii zatęskniłam za czymś miękkim, spokojnym, kobiecym. Fantazje zaczęły same wpadać do głowy.
Nie znaczy to, że faceci mnie przestali kręcić – wręcz przeciwnie, nadal potrafię się rozpalić od jednego spojrzenia. Ale coś się po prostu we mnie otworzyło.
Jest tu jakaś kobieta, która miała podobnie? I panowie – serio was to podnieca, czy tylko udajecie, że to „wasz fetysz"?

Mężczyzna

Łuki

Seks Praktykant
Nigdy wcześniej o tym nie myślałam, ale po tym, co przeszłam w ostatnim związku, jakoś… zaczęło się to pojawiać. Może dlatego, że po tej całej męskiej “siłowej” energii zatęskniłam za czymś miękkim, spokojnym, kobiecym. Fantazje zaczęły same wpadać do głowy.
Nie znaczy to, że faceci mnie przestali kręcić – wręcz przeciwnie, nadal potrafię się rozpalić od jednego spojrzenia. Ale coś się po prostu we mnie otworzyło.
Jest tu jakaś kobieta, która miała podobnie? I panowie – serio was to podnieca, czy tylko udajecie, że to „wasz fetysz"?
Byłem świadkiem jak dwie moje koleżanki zaczęły sie miziac przytulać itd taka gra wstępna i mnie to bardzo podnieciło widząc jak dwie koleżanki okazują czułość podczas tych igraszek . Jak chcesz bardziej szczegółowo pogadać to na priv zapraszam.