Przez okres 3 lat pracy w pewnej firmie nie było nawet minuty w ciągu dnia bym nie myślał o mojej szefowej i wyobrazania sobie jak mnie ujeżdża.. ale do rzeczy... kobieta+/- 41 lat,blond proste włosy za ramię najczęściej spięte w kucyk mmm wzrost ok.165 cm waga na oko 60kg figura cudowna. Ogólnie taka mała zgrabna biust...maarzeenieee , jak na swoje lata to jędrny,naturalny i bez zwisów miseczka mocna C ..dupcia ekstra, jest za co złapać ale z umiarem i również jędrna..no i oczywiście charakter...jak na szefową przystało to typowa domina co jeszcze bardziej mnie kręciło.. nie raz mnie pytała czy kogoś mam na różne sposoby a z tego co jest oczywiste to ona ma męża oraz syna w wieku ok. 12/13 lat... każdego dnia miałem okazję by poslinic się na widok jej piersi które wyskakiwały z bluzki jakby też chciały tego co ja.. zawsze jak stawałem przed nią to ZAWSZE się zginała szukając czegoś w szufladzie dość długo a co za tym idzie miałem cudowny widok owych cudeniek... doskonale wiedziała że patrzę się bezczelnie i chyba ją to jaralo... kobieta dynamit cały czas mam jej fotki w telefonie by móc sobie popatrzeć. Na samą myśl o niej mam wzwód i soki chętnie bym poznał opinie innych osób na temat jej wyglądu
Ostatnia edycja: