• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie środki antykoncepcyjne stosujesz? Ankieta

Jakie środki antykoncepcyjne stosujesz?

• Pigułki antykoncepcyjne

Votes: 10 28,6%
  • Wkładki domaciczne

Votes: 1 2,9%
  • Prezerwatywy, krążki lub kapturki

Votes: 13 37,1%
  • Kalendarzyk

Votes: 4 11,4%
  • Nie stosuję Ĺźadnych

Votes: 8 22,9%

• Total voters
    35
Status
Zamknięty.

neya

Seks Praktykant
szkoda, że ój nie chce się zdecydować na zabieg i tylko ja jestem ciągle na "czymś" :/

AniaOK

Cichy Podglądacz
Mogę napisać jak to było u nas. Mamy dwójkę dzieci i więcej już nie chcemy. Nie zrozum mnie źle. Kochamy swoje dzieci, ale przy trzecim nie bylibyśmy już w stanie poświęcić im tyle uwagi ile chcemy. Do tego dochodzą kwestie zdrowotne: po tabletkach było raz lepiej raz gorzej - niestety jest to chemia ostro ingerująca w organizm. Po drugim porodzie pogorszył mi się też znacznie wzrok (duże ciśnienie w gałce). Przy dwójce dzieci zabawy z gumkami, sprawdzaniem dni płodnych itp. w ogóle odpadają. Jak masz 20 minut bo dzieci śpią, a Ty nie padasz na twarz to po prostu chcesz się sobą nacieszyć, a nie zastanawiać się, szukać gumek, etc.

Marta23

Cichy Podglądacz
Plastry antykoncepcyjne, najlepiej się czuję, minusem jest to że wyglądają niezbyt estetycznie, ale na zimę nie ma problemu, przyklejamy raz w tygodniu i spokój. Minusem jest również cena.

cyceron

Cichy Podglądacz
partnerka łyka pigułki. Seks w gumce to jak lizanie cukierka przez papierek ;)
Z ciekawości zapytam tylko - na czym polega działanie plastrów i jaka jest ich skuteczność?

Status
Zamknięty.