• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jakie czynności odrzucają was u przeciwnej płci?

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Naklejki na paznokcie. Które już są stare i się przesunęły. Obrzydliwe :) I generalnie odrzuca mnie działalność artystyczna na paznokciach. Albo inaczej - śmieszy mnie. A odrzuca to co na początku. Plus jakiś popękany lakier.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Piłowanie pazurów u rąk i jednoczesne taksujące spojrzenie "damy", prawie spode łba:sneaky:
Ale jak to robi u nóg opierając stopę wyżej, to już nie🤭😜

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Kolczyki - wyjątkiem są uszy
Tatuaże - wyjątkiem są maleńkie typowo kobiece "szkice" w niewidocznych miejscach
Make-up uniemożliwiający odczytywanie mimiki twarzy
Wszelkiego rodzaju tipsy, naklejki - najbardziej lubię u kobiet manicure japoński
Zabiegi powiększania sobie ust - chyba, że kobieta ma faktycznie cieniutkie wargi

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Naklejki na paznokcie. Które już są stare i się przesunęły. Obrzydliwe :) I generalnie odrzuca mnie działalność artystyczna na paznokciach. Albo inaczej - śmieszy mnie. A odrzuca to co na początku. Plus jakiś popękany lakier.
To nie naklejki, tylko hybryda spod której od strony skórek zaczynają odrastać paznokcie.

Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
Kiedyś ładna dziewczyna się przy mnie roześmiał, miała zęby jak perły. Takie rzadkie. Nic mnie bardziej nie odrzuca. Może to nie czynność, ale i tak ble.