• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jaki środek na pewną erekcję?

Mężczyzna

Jubet

Cichy Podglądacz
Szukam jakiegoś środka który zagwarantowałby pewną erekecję podczas wynajęcia dziewczyny. Jakiś czas temu miałem taką sytuację, że wynająłem dziewczynę i nie wiem z jakiego powodu, stresu, zmęczenia czy co - ale nie mogłem osiągnąć erekcji. Normalnie flak. Głupio mi było.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Cokolwiek, w aptekach masz choćby inventum.
Tyle, że te środki powodują erekcję, a nie to że jesteś podniecony. Moze Ci stanąć a finału może nie być.

Mężczyzna

Łuki

Seks Praktykant
Ja byłem u internisty przepisała na receptę tadalafil jakiś mocniejszy 3 tabletki, po zarzyciu preparatu ewidentnie grubość członka się powiększa . Wystarczyło żebym się tylko podniecił i mój sprzęt stał na baczność zdecydowanie grubszy i nabrzmiały napewno po stosunku długo utrzymywał się w gotowości do kolejnego zbliżenia.

Mężczyzna

ddddd

Cichy Podglądacz
Sam obecnie stosuję. Kupowałem trochę z pewna dozą niepewności . Wcześniej stosowałem cum on, który był jak najbardziej ok jeśli chodzi o lepszy wytrysk i erekcje jednak chciałem spróbować dla porównania czegoś innego tak więc w sklepie pytałem się co mi polecą. Doradzili penis complete. Tani nie jest ale postanowiłem spróbować, szczególnie że byłem zadowolony z tego co wcześniej mi polecili. Ten jest jeszcze lepszy. Wszystko co jest opisane na stronie się sprawdza. Tak więc super!

Mężczyzna

Kuba24

Cichy Podglądacz
Szukam jakiegoś środka który zagwarantowałby pewną erekecję podczas wynajęcia dziewczyny. Jakiś czas temu miałem taką sytuację, że wynająłem dziewczynę i nie wiem z jakiego powodu, stresu, zmęczenia czy co - ale nie mogłem osiągnąć erekcji. Normalnie flak. Głupio mi było.
Kamagra

Mężczyzna

ursusz

Cichy Podglądacz
Dzięki za odpowiedzi. Mam jeszcze dwa pytania. Po jakim czasie jest efekt stosowania? I czy są jakieś efekty uboczne?

Mężczyzna

emrronn

Seks Praktykant
Dzięki za odpowiedzi. Mam jeszcze dwa pytania. Po jakim czasie jest efekt stosowania? I czy są jakieś efekty uboczne?
Coś z sildenafilem lub tadafilem, po sildenafilu jest skok ciśnienia uderzenia gorąca, zatkany nos itp działa zależy czy coś zjadłeś czy nie ale tak po pół godziny/godzinie. Wszystkie inne ziołowe cuda nie zagwarantuja erekcji

Mężczyzna

emrronn

Seks Praktykant
No i w sildenafil w dawce do 50 mg masz bez recepty w aptece ( max on, inventum , maxigra ) a tadafil chyba max 10 mg bez recepty

Mężczyzna

Noigel

Seks Praktykant
Kamagra dobra jest tez dla kobiet ale to nie wystarczy tylko wziasc trzeba tez stymulowac podniecenie w ramach doswiadczenia czegos nowego ok.
Jak masz takie problemy najskuteczniejsza metoda to sport silownia bieganie podczas wysilku wydzielaja sie endorfiny odbudujesz tez pewnosc siebie . Przestan sie brandzlowac przedewszystkim a najlepiej to znajdz sobie jakas dziewczyne i pomalutku do wszystkiego dojdziesz. Generalnie moze byc tak ze jak taki z niego chooj to wyjdz na ulice sciagnij majtki i powiedz mu jak ty mi zrobiles wstyd w boordelu to ja ci zrobie na ulicy . Najlepiej sprobowac wszystkiego nie tylko tabletek .

Mężczyzna

ddddd

Cichy Podglądacz
Efektów ubocznych nie zaobserwowałem chociaż wiadomo, zę organizm musi się do tego przyzwyczaić tak wieć przez jakiś czas odczuwałem pewne efekty takie jak częste i niekontrolowane erekcje (ale tak bywa przy niektórych środkach tak więc nie uważam tego za efekt uboczny). O dziwo pierwsze efekty widziałem juz po pierwszej tabletce co było dla mnie dośc nietypowe jeśli chodzi o tego typu tabletki Zwykle trzeba czekać tydzien, miesiąc a tutaj praktycznie od razu widziałem działanie.

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Chłop płaci za seks. Śmiechu warte.