Ale co naj to na dole czy w glowie zazwyczaj myślę że pisząc ten post masz coś uproszcze ci w głowie czy między nogami .... W sensie, największy - najbardziej imponujący przez długość i obwód, męski członek, jakiego zdarzyło się wam zobaczyć? Tylko bez pisania, że własnyPanie i panowie, oboje dajcie czadu wspomnieniami
Dla mnie największy nie jest najbardziej imponujący. Mój podziw budzi dopiero ilość orgazmów jakie może mi dostarczyć. A to nie jest wprost proporcjonalne do wielkości.... W sensie, największy - najbardziej imponujący przez długość i obwód, męski członek, jakiego zdarzyło się wam zobaczyć?
No to ja jako facet jeszcze nie miałem żadnego i nie chciałbym miećBo to temat chyba jednak dla facetów
W sumie zdarzyło mi się przypadkiem widzieć kilka i wszystkie były większe od mojego... W sensie, największy - najbardziej imponujący przez długość i obwód, męski członek, jakiego zdarzyło się wam zobaczyć? Tylko bez pisania, że własnyPanie i panowie, oboje dajcie czadu wspomnieniami
Mam na myśli właśnie @Cortez2000 bardziej i tego drugiego pana chwalącego większe przyrodzeniaNo to ja jako facet jeszcze nie miałem żadnego i nie chciałbym mieć, także mam taki zaszczyt że nie mam z czym porównywać
![]()
Czyli z skrajności w skrajnośćMam na myśli właśnie @Cortez2000 bardziej i tego drugiego pana chwalącego większe przyrodzenia
Czytałem gdzieś że to ma się od ludzkiej fizjonomii. Ale nie wiem, czy oglądałem jakiś program na Netflix czy coś innego ale seksuolog wypowiadał się ze nie ważna jest długość. Bo do zaspokojenia kobiety wystarcza jedynie 4 -5 centymetrów i dalej podobno ona nie odczuwa przyjemności. Może dam porównanie, jemy bardzo dobry deser ale zjadamy go bardzo łapczywie i nie nadążamy przełknąć i kolejne kensy wprowadzamy do ust. Szczerze mimo że dobre ale jak mamy pełną buzię to nie czuje się smaku. Jak koleżanka wspomniała nie ważna wielkość tylko jakość.Dla mnie największy nie jest najbardziej imponujący. Mój podziw budzi dopiero ilość orgazmów jakie może mi dostarczyć. A to nie jest wprost proporcjonalne do wielkości.
Prawda, a zanim pogoni mnie pan z miotłą, to jeszcze dodam, że lepiej czuje się te zagięte, bo punkt g jest na przedniej ściance. Albo grube bo też ocierają. No i trzeba wiedzieć gdzie trafiać. Długość jara głównie właściciela danego kutasa.Czytałem gdzieś że to ma się od ludzkiej fizjonomii. Ale nie wiem, czy oglądałem jakiś program na Netflix czy coś innego ale seksuolog wypowiadał się ze nie ważna jest długość. Bo do zaspokojenia kobiety wystarcza jedynie 4 -5 centymetrów i dalej podobno ona nie odczuwa przyjemności. Może dam porównanie, jemy bardzo dobry deser ale zjadamy go bardzo łapczywie i nie nadążamy przełknąć i kolejne kensy wprowadzamy do ust. Szczerze mimo że dobre ale jak mamy pełną buzię to nie czuje się smaku. Jak koleżanka wspomniała nie ważna wielkość tylko jakość.
Chyba z 8cm, ale tak.Czytałem gdzieś że to ma się od ludzkiej fizjonomii. Ale nie wiem, czy oglądałem jakiś program na Netflix czy coś innego ale seksuolog wypowiadał się ze nie ważna jest długość. Bo do zaspokojenia kobiety wystarcza jedynie 4 -5 centymetrów i dalej podobno ona nie odczuwa przyjemności. Może dam porównanie, jemy bardzo dobry deser ale zjadamy go bardzo łapczywie i nie nadążamy przełknąć i kolejne kensy wprowadzamy do ust. Szczerze mimo że dobre ale jak mamy pełną buzię to nie czuje się smaku. Jak koleżanka wspomniała nie ważna wielkość tylko jakość.
Nie chcę nikogo gonić z miotła. To chyba kwestia kobiet co wolą. Mężczyzni w Polsce mam wrażenie że są trochę zakompleksieni na tym punkcie. Moja partnerka mówi że może nie mam olbrzyma jak Rocko z Włoch ale daje radęPrawda, a zanim pogoni mnie pan z miotłą, to jeszcze dodam, że lepiej czuje się te zagięte, bo punkt g jest na przedniej ściance. Albo grube bo też ocierają. No i trzeba wiedzieć gdzie trafiać. Długość jara głównie właściciela danego kutasa.
nie nie, ja o autorze tematu, bo jakiś nerwowyNie chcę nikogo gonić z miotła. To chyba kwestia kobiet co wolą. Mężczyzni w Polsce mam wrażenie że są trochę zakompleksieni na tym punkcie. Moja partnerka mówi że może nie mam olbrzyma jak Rocko z Włoch ale daje radętam gdzie trzema zakrzywiony
nie chcę nikogo krytykować, jak tak to odebrałaś to przepraszam.
Nie mierzyłam. Odmówiłam seksu na oko22 o ile dobrze pamiętam. I gruby w chuuu.
Nie było fajnie, ale więcej nie napisze bo autora to nie obchodzi.
Pocieszaj się dalej....Bo do zaspokojenia kobiety wystarcza jedynie 4 -5 centymetrów i dalej podobno ona nie odczuwa przyjemności.