• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakei tabletki antykoncepcyjne wybrać?

Status
Zamknięty.

ona1984

Cichy Podglądacz
Czy zna ktos z was moze adres strony z porownaniem wszystkich tabletek antykoncepcyjnych??? Biore Novinette, wczesniej bralam Harmonet, ale wydaje mi sie ze nie sluza mi jesli chodzi o ochote na seks, aczkolwiek nie zwalam calej winy tabletki, bo to moze wina mojego temperamentu???
Pamietam, ze dwa lata temu, zanim zaczelam zazywac tabletki nie mialam w ogole problemow z podnieceniem sie. Teraz bardzo czesto jestem sucha nawet po dlugiej grze wstepnej. Mysle o zmianie tabletek, tylko na jakie? Słyszalam, że są tabletki, które kosztują około 60 zl, może one będą mi bardziej pasować? Czy ktoś z Was zna może ich nazwę? pozdrawiam

p1tbull

Seks Praktykant
Wiesz co ci powiem idz do ginekologa niech zrobi ci badania i niech powie ci jakie tabletki by ci odpowiadaly najbardziej, a problem z nawilzeniem hmmm... duzo kobiet go ma wtedy trzeba stosobac jakies srodki nawilzajace na bazie wody.

młoda

Podrywacz
Ja biorę tabletki od prawie roku - 9 miechów Diane 35 i teraz drugi miesiąc Yasmin. Nie miałam żadnych problemów ze zmniejszonym temperamentem, ani z nawilżeniem. Przez jakieś 2 tygodnie pierwszego opakowania Yasmin nie miałam ochoty na seks, ale już to minęło i znowu mam "ciągła chcicę" :p
Zajrzyj na tą stronę - tam jest dużo porównań różnych tabletek, także są opisane skutki uboczne. Podejrzewam, że znajdziesz tam coś dla siebie. :)

gonia

Erotoman
ja bym polecila poczytac uwazniej forum duzo o tabletkach bylo tematow
a najdokladniej dobierze ci dobry lekarz robiac badania po ktorych dobierze odpowiednie tabletki

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry