• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakaś kobieta ma ochote ....

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Jesteś napalony na pisanie? To może w tym wątku pisz, to reszta też poczyta, a Ty będziesz miał większą widownię. Podejrzewam, że jak jakaś chce popisać o seksie, to napisze po prostu erotyk lub opowiadanie erotyczne, mniejsze ryzyko dostania fotki penisa do oceny 😝

Mężczyzna

ToJa198

Podrywacz
Jesteś napalony na pisanie? To może w tym wątku pisz, to reszta też poczyta, a Ty będziesz miał większą widownię. Podejrzewam, że jak jakaś chce popisać o seksie, to napisze po prostu erotyk lub opowiadanie erotyczne, mniejsze ryzyko dostania fotki penisa do oceny 😝
A dziękuję za podpowiedź hehehe to teraz aż zapale z 1000 myśli erotycznych powracając tutaj będę kierował się Twoimi wskazówkami hehehe

Kobieta

D'Arc

Dominujący
A wiesz, że chętnie bym poczytała? Wystarczy 100, bez przesady z tym tysiącem. Możemy się tak umówić, że co pomyślisz w temacie seksu, to tu wpisujesz? Na zasadzie strumienia myśli. Lajkowałabym wszystko 😋

Mężczyzna

ToJa198

Podrywacz
A wiesz, że chętnie bym poczytała? Wystarczy 100, bez przesady z tym tysiącem. Możemy się tak umówić, że co pomyślisz w temacie seksu, to tu wpisujesz? Na zasadzie strumienia myśli. Lajkowałabym wszystko 😋
Ok zaraz wyrzucam 1 myśl jak skończę palić hmmm chyba że chce jakiś temat jak mi zrobisz dobrze ... bo to teraz mi siedzi najbardziej w głowie 😉 napisz a napisze odrazu fantazje historyjkę 4 You

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Mogłoby nam dziewczynom dużo powiedzieć w temacie męskiego myślenia o seksie. Ogromna wartość dodana.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Ok zaraz wyrzucam 1 myśl jak skończę palić hmmm chyba że chce jakiś temat jak mi zrobisz dobrze ... bo to teraz mi siedzi najbardziej w głowie 😉 napisz a napisze odrazu fantazje historyjkę 4 You
Wal wszystko jak leci, tylko bez wymyślania, same prawdziwie skiełkowane myśli.

Mężczyzna

ToJa198

Podrywacz
Skąd się u mnie to wzięło hmmm chyba od momentu wyjazdów zagranicę z chęci potrzeby fizycznej 2 połówki i tego co bym teraz chciał z nią robić ale jej nie ma obok i tak kiedyś spróbowałem poraz pierwszy z kimś o tym pisać spodobało mi się to wręcz zaczęło pociągać pojawiło się cyber...
I pomimo że z partnerką na odległość bawimy się razem na kamerkach pociąga mnie pisanie z obcymi kobietami pisanie o tym co bym robił teraz z nimi ale tak naprawdę co robiłbym z partnerką.
Do tego doszło to cyber i to że z 2 strony kam jest kobieta której się to podoba i chce sobie robić dobrze prowadząc rozmowę czy video i tak jak mnie ja to podnieca.

Wracam do domu w końcu i czekasz Mamy oczywiście ustalony scenariusz co się stanie jak przyjadę codziennie tęsknimy ...
Nadchodzi ten dzień ta godzina minuta i jestem doskonale wiem że nie wyciągnę bagaży z auta i nie wyjdziesz mnie przywitać

Bo wiem że czekasz za drzwiami z butelka wina w czarnych pończochach stringach które są już mokre bo po drodze pisałaś że robis sobie dobrze z myślą że niebawem zajwbiscie ciebie zerzne ale też wiesz ze będę zmęczony po podróży więc otwierasz drzwi ja je zamykam odrazu kieruje się pod prysznic ty patrzysz prosząc żebym już wyszedł

Poczekaj chwile też już chce wychodzę wycierając się czuję na nim ciepło twoich ust najlepszy łodzik na świecie pragniesz żebym doszedł gdzie chcesz gdzie usta wyssaj wszystko podaj wino zapale i wroc do salonu

Polub się daj mi siebie chce widzieć i czuć że to co Ci zrobię sprawi i doprowadzi do niejednego orgazmu daj mi nóżkę chce ja całować lizać I zbliżać się do Twojej mokrej cipki ale zanim tam dotrę już dochodzisz bo wiesz ze to miłość pragnienie i będzie to trwało przez cały mój pobyt w pl ale co się dzieje nie pieprzymy się ja pragnę jej smaku pragnę ja piescić i spijać Twoje soczki

No zerżnij mnie proszę... poczekaj kocico chce ja lizać ssać piescic jak Twoje ciało mmm ssam sterczącze sutki masując łechtaczke i wtedy otwierasz te oczka bo bo go poczułaś w sobie 22 cm które zaraz ciebie zerżnie .....

Mężczyzna

ToJa198

Podrywacz
Ale tu cisza 😈😈😈😈 jak coś pisz śmiało zawsze mam fantazje ale.dzisiaj wyjątkowe ...

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Schematy i niestety nie jest to żaden strumień świadomości płynący z głębi męskiej duszy.
Liczyłam bardziej na coś takiego:
Strumień świadomości - polega na wiernym zapisie nieuporządkowanego przepływu myśli, uczuć, wrażeń i skojarzeń w umyśle postaci lub narratora, naśladując naturalny, ciągły bieg procesów myślowych, często bez logicznej ciągłości czy gramatyki. To rodzaj monologu wewnętrznego, który nie filtruje myśli, ukazując je takimi, jakie się pojawiają – od przyziemnych spostrzeżeń po głębokie wspomnienia.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Zastanawia mnie tylko dlaczego druga połówka jest określona u Ciebie przymiotnikiem "fizyczna"? Co się pod tym kryje, skąd to ograniczenie?

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Schematy i niestety nie jest to żaden strumień świadomości płynący z głębi męskiej duszy.
Liczyłam bardziej na coś takiego:
Strumień świadomości - polega na wiernym zapisie nieuporządkowanego przepływu myśli, uczuć, wrażeń i skojarzeń w umyśle postaci lub narratora, naśladując naturalny, ciągły bieg procesów myślowych, często bez logicznej ciągłości czy gramatyki. To rodzaj monologu wewnętrznego, który nie filtruje myśli, ukazując je takimi, jakie się pojawiają – od przyziemnych spostrzeżeń po głębokie wspomnienia.
Tyle filozofii, a mu chodzi o proste ruchanie. 😉