• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak zwrócić jego uwagę.

Kobieta

Zafascynowana

Cichy Podglądacz
Cześć,

Znacie jakieś sposoby, jak zwrócić na siebie uwagę chłopaka który wam się podoba ?
Najlepiej żeby nie było to odbierane na jakieś narzucanie się.

Ostatnio zatrudnił się u nas w firmie taki chłopak po 30-stce i jestem nim bardzo zauroczona. Ma w sobie "to coś"
Cały czas go obserwuję z ukrycia i wypatruję. Nie mam pojęcia jak dać mu znać o moim istnieniu i że wpadł mi w oko.
On cały czas przebywa sam, nawet na stołówce siada gdzieś na samym końcu w narożniku. czasami ktoś się do niego dosiada i widzę jak rozmawiają.
Często też podchodzą do niego jakieś inne osoby i wtedy też rozmawiają, ale jeszcze nigdy nie widziałam, żeby to on poszedł do kogoś i zaczął rozmowę pierwszy.
Wczoraj polowałam trochę na niego, czekałam aż pójdzie i chciałam iść w jego stronę. Powiedziałam mu pierwsza "cześć" i uśmiechnęłam się. On odpowiedział i też się uśmiechnął tak kącikiem ust tylko i spojrzał mi prosto w oczy, To nie było spojrzenie jak wszystkie inne, on ma takie wyjątkowe spojrzenie, mocne, szczere, głębokie, tajemnicze. Nawet nie wiem jak to nazwać, ale nikt nigdy wcześniej nie spojrzał na mnie w ten sposób jak on. On jak siedzi na tej stołówce to nawet nie siedzi na telefonie, nawet nie wiem czy ma telefon. Siedzi i tylko obserwuję, cały czas o czymś myśli. Nie rusza dużo głową tylko oczami. Czasami np. patrzy tymi oczami w lewo i za nimi dopiero podąża jego głowa, jak jakiś robot czy coś. Jest taki tajemniczy bardzo, jakby pozbawiony emocji a może ma jakieś problemy, dlatego woli przebywać w samotności ?

Dzisiaj idę do pracy na 14:00, właśnie się szykuję żeby ładnie wyglądać, cały czas o nim myślę.
Nie idę do pracy z myślą o pracy, tylko o tym żeby go zobaczyć. Cieszę się że idę do pracy której tak bardzo nie lubię, to szalone.

Jak wy podbijacie do chłopaków ? Jak mogę się jakoś zbliżyć do niego ?
Myślałam żeby na stołówce usiąść blisko niego, ale się boję trochę że się zestresuję za bardzo i zrobię z siebie idiotkę czy coś i będzie po wszystkich.

Chłopacy, a może wy coś doradzicie ?
Co można zrobić żeby się do was zbliżyć jakoś ? Albo co mogę zrobić żeby się dowiedział że mi się podoba, ale żeby też nie było że się narzucam czy coś.
Albo czego nie robić żeby się nie ośmieszyć ?

Wrócę z pracy późnym wieczorem to dam znać czy coś się ruszyło i czy udało mi się jakoś nawiązać z nim kontakt.
Trzymajcie kciuki :)

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
Może na początek po prostu poproś go o pomoc w pracy. Przy podniesieniu czegoś ciężkiego albo właściwie może to być cokolwiek. A później zagadaj o jakieś pierdoły, jak mu się w pracy podoba itp. Rozmowa się już powinna sama potoczyć.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Jeśli jesteś przekonana, że relacja w pracy to dobry pomysł, to zazwyczaj uśmiech i spojrzenie wystarczy.
A nawiązanie kontaktu jest dużo prostsze na wszelkich imprezach integracyjnych czy wyjazdach firmowych, macie takie może?
Koleżanka ma sposób, że wpada na kogoś, przeprasza, pyta czy wszystko ok i później od tego zaczyna rozmowę typu: jak się nazywasz? jesteś tu nowy? czym się tu zajmujesz? oh, to fascynujące! itd.

Mężczyzna

łukowianin40

Seks Praktykant
Najłatwiej na stołówce. Jeśli jesteś nieśmiała lub nasz straszną tremę to przysiądź się do niego powiedz cześć i że jesteś nieśmiała ale chcesz z nim porozmawiać. Być może on też jest nieśmiały. Dopóki z nim nie pogadsz nic się o nim nie dowiesz. Np nie wiedziałam że u nas pracuje taki fajny facet. Jeśli boisz się zbyt mocno pozostaje zostawić mu wiadomość. Ale zalecam rozmowę. Uśmiech to podstawa. Dobrze koleżanki wcześniej ci podpowiadają

Kobieta

Aya

Podrywacz
Najłatwiej na stołówce. Jeśli jesteś nieśmiała lub nasz straszną tremę to przysiądź się do niego powiedz cześć i że jesteś nieśmiała ale chcesz z nim porozmawiać. Być może on też jest nieśmiały.
Tego bym nie doradzała. Dalej nie jest popularne aby to kobieta otwarcie zaczepiała mężczyznę. Nie wszyscy lubią tak otwarte jednostki. Na stołówce można nawet zapytać o coś co jadą, czy to poleca. Warto tworzyć sytuacje sprzyjające przypadkowej rozmowie.

Mężczyzna

łukowianin40

Seks Praktykant
Tego bym nie doradzała. Dalej nie jest popularne aby to kobieta otwarcie zaczepiała mężczyznę. Nie wszyscy lubią tak otwarte jednostki. Na stołówce można nawet zapytać o coś co jadą, czy to poleca. Warto tworzyć sytuacje sprzyjające przypadkowej rozmowie.
Jeśli facet jest bardziej nieśmiały niż ona to nigdy nie pójdą dalej. A czy to jest niepopularne. A czy coś jest złego w rozmowie?Faceta w spożywczym pytasz o ogórki, ginekolog wkłada dłonie po wymianie kilku zdań, aptekarza o plyn do higieny intymnej. Jest takie piękne przysłowie: Psy szczekają, a karawana jedzie dalej.

Kobieta

Aya

Podrywacz
Jeśli facet jest bardziej nieśmiały niż ona to nigdy nie pójdą dalej. A czy to jest niepopularne. A czy coś jest złego w rozmowie?Faceta w spożywczym pytasz o ogórki, ginekolog wkłada dłonie po wymianie kilku zdań, aptekarza o plyn do higieny intymnej. Jest takie piękne przysłowie: Psy szczekają, a karawana jedzie dalej.
Skoro umie utrzymać długo kontakt wzrokowy to nie jest taki nieśmiały.

Mężczyzna

łukowianin40

Seks Praktykant
Skoro umie utrzymać długo kontakt wzrokowy to nie jest taki nieśmiały.
Jak byłem panicznie nieśmiałym nastolatkiem potrafiłem gapić się bardzo długo na dziewczynę ktora mi się podobała, ale nie potrafilem nawet powiedzieć "cześć". Pozwólmy dziewczynie @Zafascynowana coś zadziałać by doszło do rozmowy. No chyba że ona też jest sparaliżowana

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
Porada dla wszystkich dziewczyn, które chcą zwrócić na siebie uwagę.
Zainwestować w specjalistę (chyba najlepiej geja), żeby wam ustawił stylówkę.
Zapewniam, że następnego dnia zwrócicie na siebie uwagę, tyle tylko, że wszyscy zwrócą na Was uwagę.
Nie znam przypadku, żeby tak nie było.

Kobieta

Sailor Moon

Erotoman
Jeżeli boisz się odrzucenia, to może znajdź go na fb i dodaj do znajomych, jak on Cię doda, tzn. że potencjalnie nie ucieknie na drzewo, gdy do niego już zagadasz na stołówce.

Kobieta

Sailor Moon

Erotoman
To jest właśnie mega męczące, my dziewczyny mamy wieczne opory, żeby nie wyjść na desperatki, żeby pierwsze zagadać itd. Niczym te księżniczki uwięzione w wieży, musimy czekać aż jakis książę będzie przejeżdżał obok i zwróci na nas swoją uwagę, a my wtedy dopiero możemy łaskawie spuścić lub nie nasz warkocz do ziemi...

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
Jeśli jesteś przekonana, że relacja w pracy to dobry pomysł, to zazwyczaj uśmiech i spojrzenie wystarczy.
Chyba jednak łatwiej zmienić pracę, niż znaleźć partnera życiowego.
To jest właśnie mega męczące, my dziewczyny mamy wieczne opory, żeby nie wyjść na desperatki, żeby pierwsze zagadać itd. Niczym te księżniczki uwięzione w wieży, musimy czekać aż jakis książę będzie przejeżdżał obok i zwróci na nas swoją uwagę, a my wtedy dopiero możemy łaskawie spuścić lub nie nasz warkocz do ziemi...
Nie księżniczki, a podstępne żmije 😁 😁 😁

Kobieta

Sailor Moon

Erotoman
Pamiętaj też, że on może nie chcieć nawiązywać tego typu relacji w pracy. Poza tym jak jest przystojny, to najpewniej i tak zajęty 😂 sprawdź go na social mediach, żeby nie było wtopy.

Kobieta

Sailor Moon

Erotoman
Jeszcze jedno: spojrzenie u faceta nie oznacza automatycznie zainteresowania Twoją osobą do związku. Mnóstwo facetów obcina kobiety wzrokiem lub wpatruje się na zasadzie "głęboko mi patrzy w oczy" jedynie dla rozrywki lub z nudów. Także do tego bym się nie przywiązywała. Poza tym wydaje mi się, że Ty już go sobie za bardzo wbiłaś do głowy, a tak naprawdę jeszcze z nim ani nie rozmawiałaś, ani nie wiesz czy jest zajęty/wolny. Radziłabym daleko posuniętą ostrożność i zastosowanie środków zaradczych przed popadnięciem w platoniczne zakochanie (żadnego wspominania jego pięknej facjaty i "głębokich" spojrzeń przed snem 😁).

Mężczyzna

Manipulator

Seks Praktykant
Korzystaj z naturalnych okazji

Przysiądź się, przywitaj się, bo chyba nie mieliście okazji , jak mu się tu podoba

Spytaj się czy po czy przed urlopem , gdzie ma zamiar być

Delikatnie też określ swoje zdanie w tym temacie

Po takiej krótkiej rozmowie zobaczysz czy warto zrobić kolejne kroki

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
A tam, po prostu niech mu autorka postu mu powie, że się jej podoba, niech postawi sprawę konkretnie a nie tam jakieś spojrzenia i końskie zaloty, ja by tak chciał aby mi coś takiego któraś powiedziała, chociaż to bym wiedział co która o mnie myśli i ustawiało by sytuację, no przecież kiedyś jedna mi powiedziała, tak wprost i mi to już wiele wyjaśniało.

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
A tam, po prostu niech mu autorka postu mu powie, że się jej podoba, niech postawi sprawę konkretnie a nie tam jakieś spojrzenia i końskie zaloty, ja by tak chciał aby mi coś takiego któraś powiedziała, chociaż to bym wiedział co która o mnie myśli i ustawiało by sytuację, no przecież kiedyś jedna mi powiedziała, tak wprost i mi to już wiele wyjaśniało.
Dziewczyny nigdy nic wprost nie powiedzą, nie zrobią pierwszego kroku. To facet ma to zrobić.