Delikatnie i z wyczuciem - nie rob niczego na sile, nie spiesz sie. Drocz sie z Nia na poczatku, nie przechodz od razu do rzeczy. A to jak i kiedy co robic, a czego nie robic w ogole, wyczytasz z Jej twarzy, tylko obserwuj uwaznie...
Każda dziewczyna to oddzielny temat na rozmowę. Tak jak Kolega pisał poprzednio, to co lubi wywnioskujesz po jej reakcjach. Chyba, że wcześniej sam jakoś nienachalnie wyciągniesz z niej co lubi
Nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja poprostu uwielbiam jak mój Misiek w trakcie, sie do mnie uśmiecha...tak rozbrajająco. Czuję się wtedy kochana i jest mi porostu bosko Uśmiech najlepszy na wszystko
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.