• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak zaczęliście masturbacje?

Mężczyzna

Parasit

Podrywacz
No i tylko poczytałam tak i od razu wiedziałaś co i jak robić?
Chyba musiałaś się nauczyć co sprawia przyjemność a może natura sama pokierowała łapką

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Zapraszam do wątku:

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
U mnie to sama natura się odezwała już w wieku ok 12 lat. Najpierw w snach mi było dobrze, no że czułem orgazmy a potem się przeniosło na real, że z początku tego nie kontrolowałem i często slipki miałem w ciepłym kisielku, nawet w szkole na lekcji nie wytrzymałem i na kolonii raz po 10 dniach od poprzedniego wytrysku, a potem przestało i aby sobie przyjemnie zrobić, bo mi było przyjemnie podczas niekontrolowanych wytrysków to pierwszy raz to zrobiłem w wieku 14 lat z łazience na stojąco.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Wiadomo jak to na początku po pierwszym razie to jak już sobie go podotykałem ręką przez spodnie to już w slipkach miałem kisiel, który prawie z nich się wylewał i spodnie nawet mi brudził, ale wiadomo młodość to wszystko samo strzelało i człowieka, a teraz trzeba trochę ręką popracować aby coś było, choć ostatnio komentarz od mojej Pani dostałem, że mam duże libido, bo nie mogła się wytrzeć z mojej białej krwi, to znak, że trochę tego jednak musiało być, jak zrobiłem jej finał na ciało, po różnych pozycjach :)

Mężczyzna

Lekkiczar

Podrywacz
Ja pewnego razu podczas kąpieli bawiłem się penisem, bo interesowało mnie co jest pod napletkiem, dostałem wzwodu, odkrył się żołądź. Zauważyłem, że pocieranie sprawia przyjemność. Po chwili dostałem orgazmu i mocnych skurczy mięśni brzucha... Wtedy kompletnie nie wiedziałem co się dzieje i o co chodzi. Powtarzałem to co kąpiel, zaintrygowany szukałem odpowiedzi na to zjawisko w szkolnej bibliotece...

Mężczyzna

ziutek72

Cichy Podglądacz
U mnie samą natura pokierowała, a że było fajnie, to nie wnikałem, tylko działałem. I tak do dziś.