• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak wytłumaczyć dzieciom...

Status
Zamknięty.

Madzia91Y

Cichy Podglądacz
Mam dwóch synów po 3 lata mają. Co im powiedzieć aby nie wchodzili mi do pokoju obojętnie co by słyszeli? Bo nie mam jak w spokoju uprawiać ostrego seksu z chłopakiem bo non stop włażą :( A w nocy to też nic nie da bo orgazm mój ich obudzi.

Diablica

Nowicjusz
przepraszam za bezpośredniość i prostotę .... ale poduszka na twarz i krzycz ;) trochę masz przechlapane bo z tego co piszesz to ciekawskie maluchy...no cóż uroki bycia rodzicem...moje dziecie śpi i jeszcze nigdy nie trafił na TEN moment.nie mam złotego środka dla Ciebie bo każde dziecko jest inne i trudno zaradzić mądrze.w ciągu dnia klapa,a może kochajcie się jak są w przedszkolu,cóż dzieci szybko rosną ale może marne pocieszenie że po 5 roku życia jest zdecydowanie inaczej.pozdrawiam i życzę udanego sexu ekstremalnego-bo przy dziecku taki jest ;) ps. 3-latek nie zrozumie tematu sex,im wydaje się że dzieje Ci się krzywda i dlatego przychodzą,krzyk=zagrożenie.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry