• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak wyglądały wasze pierwsze razy?

Kobieta

Karotka

Biegły Uwodziciel
Chciałabym, żebyście opisali jak doszło do tego że "zaliczyliście" pierwszy raz, jakie były okoliczności itp. 😀

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Chciałabym, żebyście opisali jak doszło do tego że "zaliczyliście" pierwszy raz, jakie były okoliczności itp. 😀
Było kilka radnek , na których planowałem pierwszy seks, laski cudowne, elokwentne, bardzo inteligentne, były wspólne długie rozmowy, gadka się kleiła, ogólnie cudne randki, tylko że:

Pierwsza przyjechała Audi
Druga przyjechała uberem
Trzecia jak już miało dojść do zbliżenia, powiedziała, że nie lubi marki BMW to ją wyjebalem ze znajomych na Facebooku i zablokowałem w telefonie.
Dopiero na czwartej randce, może kobieta nieurodzajna, z urodą na bakier, co drugie słowo na k.... , ale przyjechała BMW serii 3 w budzie E-36 z nakleja na klapie mpawer, z takim wielkim parapetem na tylnej klapie i kręcącymi się kołpakami na felgach i strzelił mnie piorun z nieba i od razu wiedziałem, że to ta jedyna z którą musi być mój pierwszy raz.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry