• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak urozmaicić masturbację ze sztuczną pochwą?

Malini1895

Cichy Podglądacz
Myślę że opcji jest wiele ;)
Pierwsza myśl to namiętne posuwanie jej z różną intensywnością, na różnych głębokościach xx
Taka sztuczną cipka to idealna możliwość na trening tego jak bzykać dobrze kobietę.. Zmieniaj tempo, bzykaj na początku płytko a skończ np. gdy jesteś cały w środku i pompujesz jak najgłębiej.
Postaraj się, włącz kamerę i pokaż to na live :p
Na pewno spróbował bym w prezerwatywie. Być może invisible albo z wypustkami! Ta druga być może szczególnie przyjemna gdy dysponujesz dobrymi rozmiarami, odpowiednim gęstym nawilżeniem i przyleganiem ścianek szparki do trzonu..
Aż mnie poniosło, ale czasem mam wielką ochotę na właśnie sztuczną cipkę na wielogodzinne stymulacje i myślę że można to przeżyć niezapomnianie xx
Z pewnością skorzystał bym też z pompki do penisa i odpowiednio spompował dla intensywniejszego wrażenia :)
Taka pochwa jednak, tylko najlepszej jakości.. Taka jak używane do kroczy miłosnych lalek, mogłaby być bardzo spoko xx heh
Można pewnie wymyślić coś jeszcze, tym bardziej przy zabawie po stymulantach :p Do tego polecam używać takiej zabawki od święta, a kiedy już ochota sięgnie zenitu, rozkoszować się godzinami z taka zabawka hehe

Malini1895

Cichy Podglądacz
Posiadam przedmiot który czasem służy mi do tego i ładowanie w niego kutasa, jest bardzo specyficzne, wyjątkowe..
Jest to niepozorny, szklany wazonik, który idealnie pasuje pod moje wymiary. Jego wnętrze jest dość nie równe i idealnie potrafi uścisnąć heh..
Małym problemem jest słaba dyskrecja podczas mocnej zabawy.. Kutas intensywnie ładowany, pryka i chlipie bardzo hah xx
Wrażenia jednak warte są tego, żeby przygotować się w ustronne miejsce i oddać się niepozornemu, szklanemu otworowi rozkoszy.
Najlepiej po fecie gdy stan pozwala kontrolować to i nie dochodzić.. Przez kilka godzin dać ujeżdżać się z fantazją i zmysłowym ruchom, na zmianę wkładając w pompkę i pompować by ochłonąć..
Pompować optymalnie, bo jednak zbyt mocne i długie ciśnienie.. Daje takie wymiary, że zbyt mocno boli by do końca wejść..
Polecam :p