Myślę że opcji jest wiele
Pierwsza myśl to namiętne posuwanie jej z różną intensywnością, na różnych głębokościach xx
Taka sztuczną cipka to idealna możliwość na trening tego jak bzykać dobrze kobietę.. Zmieniaj tempo, bzykaj na początku płytko a skończ np. gdy jesteś cały w środku i pompujesz jak najgłębiej.
Postaraj się, włącz kamerę i pokaż to na live
Na pewno spróbował bym w prezerwatywie. Być może invisible albo z wypustkami! Ta druga być może szczególnie przyjemna gdy dysponujesz dobrymi rozmiarami, odpowiednim gęstym nawilżeniem i przyleganiem ścianek szparki do trzonu..
Aż mnie poniosło, ale czasem mam wielką ochotę na właśnie sztuczną cipkę na wielogodzinne stymulacje i myślę że można to przeżyć niezapomnianie xx
Z pewnością skorzystał bym też z pompki do penisa i odpowiednio spompował dla intensywniejszego wrażenia
Taka pochwa jednak, tylko najlepszej jakości.. Taka jak używane do kroczy miłosnych lalek, mogłaby być bardzo spoko xx heh
Można pewnie wymyślić coś jeszcze, tym bardziej przy zabawie po stymulantach
Do tego polecam używać takiej zabawki od święta, a kiedy już ochota sięgnie zenitu, rozkoszować się godzinami z taka zabawka hehe