• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak reagujecie na..

Kobieta

Arletka

Seks Praktykant
Jakie macie upodobanie seksualne od których jesteście uzależnieni tzw. "filie" Które powodują powoduje u was określone reakcje seksualne i w jakim stopniu.
Ja na pewne bodźce reaguje natychmiast określonymi zachowaniami lub wydawaniem dźwięków i to niezależnie od aktualnego miejsca. Np. dotykanie moich sutek powoduje gwałtowny wzwód i orgazm. Dotykanie moich pośladków powoduje, że zaczynam jęczeć i wypinać dupe do ruchania. Zapach gumy czy lateksu wywołuje u mnie silne podniecenie, wzwód i jęki. Tak samo reaguje na widok pomieszczenia do tortur seksualnych. Sedes, wanna, prysznic podniecają mnie i nabieram chęci do robienia lewatywy. Przyrządy do bicia wywołują u mnie strach i napięcie w dupie. Głośne słowa powodują u mnie wzmożona uległość do służenia ciałem. To nie wszystko jest tego dużo, dlatego jestem bardzo dobrym obiektem do seksu i BDSM

Mężczyzna

darko_xd5932

Seks Praktykant
Mnie też kręcą łazienki. Podnieca mnie to zdjęcie kilku dziewczyn w łazience, z których jedna siedzi na ubikacji:
38ffbc135b8fe56fe9be669764d137c3.jpg

• Like
Reactions: Syl