• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak poznać, że kobieta jest wolna?

Status
Zamknięty.

fizyk

Nowicjusz
Jak poznać,że kobieta jest "wolna" ?

Umiecie to jakoś wyczuć nie wiem np. z zachowania kobiety ...

Można oczywiście zapytać : "Czy jesteś wolna", ale takie pytanie trochę może zmienić tą relację np. przyjacielską czy może kogoś spłoszyć...

pozdro

mara

Seks Praktykant
można choć nie zawsze... to zobaczyć po zaiteresowaniu z jej strony na to z czym do niej wyruszamy, czy to z uśmiechem na twarzy, czy propozycja wyjścia na piwo/kino czy na winko grzane do domu. Wszystko to działa jeśli kobieta nie wstała lewą noga, nie zbliża się jej okres itp. które nie wymieniłem.

Mayonez

Seks Praktykant
Re: Jak poznać,że kobieta jest "wolna" ?

fizyk napisał:

umiecie to jakoś wyczuć nie weim np. z zachowania kobiety ...
z zachowania bardzo prosto wyczuć,otóz jeśli idzie ulicą poruszając sie wolniej niż reszta ludzi to jej status jest oczywisty-jest ona wolna

fizyk

Nowicjusz
mara
to zobaczyć po zaiteresowaniu z jej strony na to z czym do niej wyruszamy, czy to z uśmiechem na twarzy, czy propozycja wyjścia na piwo/kino czy na winko grzane do domu.

tylko wiesz jak rzucisz hasło (gdzies pójść) czy jakąś propozycję do kina ...to jest jakis pózniejszy etap...
zresztą mozna ją wprawic w niepotrzebne zamieszanie...
wolałbym wiedzieć nie pytajac ...

dz i pozdro

Młody18

Biegły Uwodziciel
Hmm, ja bym poprostu jakoś zapytał delikatnie w rozmowie. Powiedział, że Ci na niej zależy itp. Wkońcu nic na kobiety nie działa tak bardzo jak szczerość :wink: Powinna to docenić.

Słonko11

Nowicjusz
Nie ma sposobu na poznanie czy kobieta jest wolna. Nie wyczyta się tego z jej ruchów, gestów, czy sposobu mówienia! Jedyną skuteczną i niezawodną metodą na poznanie prawdy jest magiczne pytanie "czy masz kogoś". Można je sformuowac nieco inaczej; "czy jesli zaprosiłbym Cie na kawe to czy ktoś mialby mi to za złe?"

fizyk

Nowicjusz
ale chyba idzie poznac -jak kobieta reaguję na facetów...:)

trochę się próbuje im przypodobać (choć to pewnie nie reguła ),ale jak idziemy z dziewczyną i ona spotyka jakiegoś swojego znajomego to reaguję
bardzo entuzjastycznie...to uproszczenie,ale takie mam przypuszczenie ...

Słonko11

Nowicjusz
Z pewnością wolne kobietki wysyłają "delikatne" sygnały, ale raczej wskazujące, że są zainteresowane jakimś facetem. Uśmiechają się częściej, są troszke poddenerwowane <co łatwo zauważyc> zawsze starają się wyglądac ślicznie itd.
Co do tej entuzjastycznej reakcji na widok znajomego... to nie jest reguła. Ja zawsze w ten sposob reaguje, niezależnie czy jestem wolna czy nie...

dj

Cichy Podglądacz

Mayonez napisał:
fizyk napisał:

z zachowania bardzo prosto wyczuć,otóz jeśli idzie ulicą poruszając sie wolniej niż reszta ludzi to jej status jest oczywisty-jest ona wolna

HAHAHAHA TO BYŁO DOBRE :)

Jing

Seks Praktykant
to, że kobieta jest wolna o niczym nie świadczy. Jeśli chcesz aby sie Tobą zainteresowała wystarczy że namierzysz ją wzrokiem a gdy odwzajemni sie tym samym wówczas patrz w te jej oczy a odpowiedź na twoje pytanie sam ujrzysz:)

Slay

Cichy Podglądacz
Kiedyś kiedy nie byłem jeszcze z moją obecną graliśmy z jej znajomymi w butelkę. Kiedy padlo na nią zadałem jej pytanie (głupi niedyskretny gówniarz byłem) żeby zorientować się czy z kimś jest. Zapytałem: "Kiedy się ostatni raz całowałaś". No więc narobiłem jej masę wstydu kiedy okazało się ze ona nie miała jeszcze faceta ;-) Sytuacja miała miejsce jakieś 3 lata temu. Niedługo po tym zdarzeniu staliśmy się przeszczęśliwą parą (do dziś). Aczkolwiek tego sposobu nie polecam ;-) Najlepiej zapytaj ją dyskretnie :p

ultrix

Cichy Podglądacz
Dlaczego wstydem miało być przyznanie, że niemiało się jeszcze partnera?
Dlatego, że było to pytanie zadane w towarzystwie?
Mądra dziewczyna - znam takie które za zawstydzenie ich tak się naburmuszą... ach szkoda gadać...
Gratuluję znalezienia drugiej połowy... tak niedyskretnie... hmm... zdarza się być bardziej niedyskretnym :wink:
I jak widać - nie ma tego złego co by nie wyszło na dobre :wink: - przynajmniej możecie miło wspominać wyjątkową sytuację która was zbliżyła...
Chyba większość par właśnie poznaje się przez zaskakujące wydarzenia? Taki impuls, iskierka rozpalająca uczucie... Mylę się czy nie?

I tak chyba lepiej zapytać bezpośrednio niż wypytywać znajomych - wtedy łatwiej wybadać charakter takiej dziewczyny, jej reakcję, zachowanie... i w końcu nawiązać jakiś kontakt...

gonia

Erotoman

Mayonez napisał:
fizyk napisał:

:shock: :shock: :lol: :lol:

Status
Zamknięty.