Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Jak najlepiej i w jakim miejscu wyznawać miłość..:>??? Bo coś czuję, że ja lada dzień wyznam mojej girl i nie wiem w jaki sposób więc proszę Was o radę. Proszę o pomoc.
Nieważne jest miejsce, ważne żebyś nie spanikował i wiedział co chcesz powiedzieć. Zresztą najlepsze są spontaniczne wyznania, niewarto niczego planować
Moim zdaniem GG, poczta, net absolutnie odpadają. Only prosto w twarz, lub kiedy ją przytulasz czy cuś w tym stylu. Szczero i przyjemnie(strach jest, ale spoko tylko nie panikować).
wogule caly internet odpada... juz probowalem dostalem kosza na miejscu ^^ potem jak sie okazalo - gdybym to powiedzial twarza w twarz sytuacja byla by zupelnie inna... tak wiec only IRL ;p
a co do miejsca... to faktycznie niewazne gdzie... wazne zeby wyczuc moment w ktorym mozna to powiedziec
Gratuluje Rose miejce niezłe bedzie sie pewnie miło wspominac
ale tak naprawde to miejsce nie gra roli wazne jest to co mówisz i to ze jestes tego w 100% pewien fakt ze sa miejsca które sprzyjaja takim rozmowa i sytuacje ale nie ma co czekac na taka bo moze sie nie zdarzyc i co wtedy kobieta nie dowie sie ze ja kochasz:-(
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.