• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak dobrze zrobić loda?

Status
Zamknięty.

dżesika

Cichy Podglądacz
heja! chcialabym aby ktos doswiadczony napisal mi jak zadowolic mężczyzne poprzez sparwienie mu przyjemnosci jego "tematem";) napiszcie jak zrobic to najlepiej, począłwszy od rozpiecia mu guzika od spodni , a potem rozsuniecia rozporka.. no i co dalej..On mi sprawil wielka przyjemnosc i chcialabym sie mu jakos zrewanzowac ;) (nie chce byc gorsza) a i jeszcze jedno co sie bedzie dzialo gdy moj facet juz bedze podniecony to zapewne bedzie tez ..wytrysk..hmm i jak to normalnie spusci sie na łozko? hmm opowiedzcie jak to wszytko jest tylko naprawde szzcegolowo bo ja zaklopotana jakas jestem aaa!! ale i tak na ten temat porozmawiam z nim tylko najperw troche takich porad:D dzieki z gory pozdrawiam :)

Szarka

Erotoman
:shock: wybacz moje zdziwienie ale czytajac Twoj post jakbym miala do czynienia z 14latka ?

myle sie ? :cry:

dżesika

Cichy Podglądacz
mylisz sie:] no wiem o co biega ale poprostu chcialam zapyatc o wasze doswiadczenia:] a co myslicie na temat owlosienia w okolicach narzadow , u kobiety powiinny byc do konca ogolone? mi si ewydaje ze maly paseczek powinien byc zachowany;)

Szarka

Erotoman
na temat depilacji okolic narzadow plciowych bylo juz pisane kilka razy, ja poszukasz to napewno znajdziesz, co uzytkownik to inna opinia :)

Ps. ile masz lat ?

Biały87

Cichy Podglądacz
kazdy pisze tak jak lubi

ale macie problemy nawet jak by miala przysłowiowe 14 lat to jej sprawa co robi

napewno nie robi tego z przymusu wiec o co chodzi

wiek dobrowolnej inicjacji jest dowolny kocha albo wydaje sie ze kocha to robi co chce

a tak pozatym to jzu gdzies na forum widziałem takie pytnie
kto szuka nie bładzi

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry