• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaccuzi Club Swingers

Mężczyzna

Rartrak

Cichy Podglądacz
Cześć, razem z żoną chcielibyśmy wybrać się do swing clubu na pomorzu w te wakacje. Wiadomo że czasu jest mało, dlatego chcę już wszystko zaplanować. Czy są tutaj osoby które były albo myślą o tym żeby sie wybrać? Nieukrywam, że pierwszy raz nas mocno stresuje i fajnie by było nabrać doświadczenia od osób z większym stażem.

M

mjols

Guest
Cześć, razem z żoną chcielibyśmy wybrać się do swing clubu na pomorzu w te wakacje. Wiadomo że czasu jest mało, dlatego chcę już wszystko zaplanować. Czy są tutaj osoby które były albo myślą o tym żeby sie wybrać? Nieukrywam, że pierwszy raz nas mocno stresuje i fajnie by było nabrać doświadczenia od osób z większym stażem.
Cześć, byliście?

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Z mojej strony tylko jedno: absolutne zero stresu, w kazdym normalnym klubie odowiazuje zsada: wszystko moze byc, ale nic nie musi...

Mężczyzna

GokanS

Cichy Podglądacz
Hej, czy byliście w tym resorcie? Wybieramy sie tam początkiem czerwca.
https://jacuzziclub.pl/pl/ ewentualnie czy cos na pomorzu jest jeszcze godnego uwagi? Bylismy w Warszawie i Łodzi. Ogólnie w obydwu fajna nieskrępowana atmosfera. Można swobodnie uprawiać sex tylko we dwoje w fajnych pomieszczeniach z innymi parami lub spróbować z kimś innym. Przeważnie decydujemy się na sex w otoczeniu innych par czy singli nie mniej jednak poznalismy parę z którą poszliśmy trochę dalej. Wspólne dotykanie podczas seksu i sex oralny. W lecie planujemy pójść trochę dalej. Metoda małych kroków i obycie się w temacie chyba jest dla nas odpowiednie. Mam nadzieję , że wątek trochę się rozwinie. :)