• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ja i moja bez seksu tylko minetka

Mężczyzna

Rogaczyk

Cichy Podglądacz
Cześć,

Ja i moja mamy po 30 lat, od pół roku nie uprawiamy seksu tylko raz na jakiś czas minetka gdzie przy tym waliłem sobie do wytrysku. Oczywiście lubi to jak sobie robię dobrze gdy ja jej wylizuje cipkę aż do orgazmu, momentami było tak że ja leżałem obok i patrzyłem jak masuje cipkę wibratorem i dochodzi, bardzo mnie ten widok podniecał. Dodam też że długi czas kręcił mnie klimat rogacza, ale stwierdziłem że nic z tego nie wyjdzie, a podoba mi się bycie uległym dla mojej kobiety. Ostatnim razem znów się piescilismy i zapytałem czy pamięta mojego penisa w środku, odpowiedziała mi że nie i mimo wszystko i tak przeszliśmy do pieszczot oralnych. I tak właśnie pomyślałem czy ktoś może ma jakiś pomysł na zwiększenie naszych doznań lub cos innego ?

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
Cześć,

Ja i moja mamy po 30 lat, od pół roku nie uprawiamy seksu tylko raz na jakiś czas minetka gdzie przy tym waliłem sobie do wytrysku. Oczywiście lubi to jak sobie robię dobrze gdy ja jej wylizuje cipkę aż do orgazmu, momentami było tak że ja leżałem obok i patrzyłem jak masuje cipkę wibratorem i dochodzi, bardzo mnie ten widok podniecał. Dodam też że długi czas kręcił mnie klimat rogacza, ale stwierdziłem że nic z tego nie wyjdzie, a podoba mi się bycie uległym dla mojej kobiety. Ostatnim razem znów się piescilismy i zapytałem czy pamięta mojego penisa w środku, odpowiedziała mi że nie i mimo wszystko i tak przeszliśmy do pieszczot oralnych. I tak właśnie pomyślałem czy ktoś może ma jakiś pomysł na zwiększenie naszych doznań lub cos innego ?
Seksu z jakiego powodu nie ma ?

Kobieta

psotka

Cichy Podglądacz
Cześć,

Oj dzieciaki !
Seks jest i cały czas go uprawiacie. Tyle tylko, że jest to seks oralny. Dla ciebie brak penetracji = brak seksu. W dodatku piszesz, że twoja partnerka zaspokaja się również używając wibratora a ty się zaspokajasz waląc źrebaczka. To też jest seks. :p
Obawiam się, że może dlatego zrezygnowaliście z penetracji, bo twoja gałązka wiotka albo zbyt króciutka albo erupcja wulkanu jest za szybko. 🌋