• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Internetowa znajomość.

Aocar

Cichy Podglądacz
Cześć, to pierwsze opowiadanie, które tutaj umieszczam, kiedyś już pisałem ale jeszcze nie znałem SF. Mam, że się bardzie podobać cześć pierwsza.
Z Ewą poznałem się na czacie, oboje mamy swoje rodziny mieszkamy na dwóch końcach Polski ale łączą nas te same pragnienia erotyczne. Zaczęło się od zwykłego cyberseksu ale w trakcie pisania czułem, że mogę puścić wodzę fantazji, pisaliśmy godzinę i z mojej i jej strony zakończyło się to niesamowitym orgazmem. Wymieniliśmy się mailami, ale nie sądziłem wtedy, że ta znajomość rozwinie się do takiej stopnia. Zaczęliśmy pisać do siebie każdego dnia, jak dostawałem powiadomienie, że przyszedł mi mail od Ewy czułem jak mi penis twardnieje. Chodziłem cały czas podniecony. Po tygodniu przesłaliśmy sobie swoje zdjęcia, co zobaczyłem na zdjęciu przerosło moje oczekiwania. Ewa to bardzo atrakcyjna i seksowna kobieta, blondynka z długimi włosami, 165 cm, kształtne piersi i nieziemsko kuszący tyłek, wyglądała świetnie, co jeszcze bardziej spotęgowało moje podniecenie. Lubiła się pokazywać a do tego na ogromną kolekcję bielizny. Każda rozmowa kończyła się niesamowitą chęcią zrealizowania naszych fantazji, zdjęcia które przesyłaliśmy wzajemnie były zwieńczeniem naszych rozmów, powodowały jeszcze większym podnieceniem. Minęło pół roku ciągłego napięcia seksualnego, opowieści czego pragniemy i wzajemnego poznawania siebie, aż w końcu umówiliśmy się na spotkanie. Mieliśmy swoje rodziny, których nie chcieliśmy zostawić ale to co nas łączyło to czysta chęć spełnienia najskrytszych fantazji erotycznych. Umówiliśmy się w Warszawie na cały weekend, Ewa przyjechała dzień wcześniej do siostry, ja wybrałem się pociągiem bo wiedziałem, że przez całą podróż będę niesamowicie podniecony i nie będę potrafił się skupić na jeździe. Spakowałem do walizki wszystkie potrzebne rzeczy na spotkanie, które kupiłem aby spełnić fantazje Ewy. Jadąc pociągiem jakie czas pisaliśmy ze sobą w pewnym momencie otrzymałem zdjęcie jak wypina swoją kształtna dupę przysłonięta jedynie cienkim paskiem czerwonych stringów, podpisane, że ta czeka na mnie. Nie wytrzymałem poszedłem do ubikacji, wyciągnąłem swojego twardego i żylastego kutasa ze spodni, główka była już cała mokra zrobiłem kilka ruchów i do tego zdjęcie. Nie chciałem walić konia mimo, że niesamowicie mi się chciało ale chciałem wszystko zostawić na spotkanie. Odesłałem jej zdjęcie mojego kutasa z podpisem, że nie mogę się już doczekać.
Każdy ruch w pociągu powodował podniecenie i wzwód, musiałem się dobrze ukrywać a fajnie czas czułem, że mam wilgotne bokserki. Wysiadając z pociągu od razu zauważyłem Ewę z daleka, wyglądała niesamowicie podniecająco, przyśpieszyłem kroku, przyglądając się jej ciału, była ubrana w opinającą jej szczupłe ciało białą sukienkę na której odznaczały się średniej wielkości piersi, blond włosy lekko pofalowane opadały jej na ramiona, wiedziała, że w tym ubraniu będzie zwracała na siebie uwagę i mi się to spodoba. Podszedłem nic nie mówiąc położyłem się na jej policzku wplatając palce w jej włosy przyciągnąłem do siebie pocałowałem namiętnie. Drugą ręką złapałem ją za biodra dociskając jej ciało do mojego abym poczuł ja na sobie. Pachniała wspaniałe, a jej usta były delikatne i słodkie. Nie wiem jak długo się całowaliśmy się w końcu oderwaliśmy się od siebie, popatrzyłem jej w oczy mówiąc cześć. Uśmiechnęła się odpowiadając, zapytała gdzie co teraz.
- Chodź idziemy spełnić pierwsza nasza fantazje. - Złapałem ją za dłoń i poszliśmy przed siebie.
Nie wiedziała co mi chodzi po głowie, bo tyle mieliśmy fantazji, że nie wiadomo co możemy zrobić. Wyszliśmy z Dworca prosto do galerii handlowej. Weszliśmy do windy jadącej na ostatnie piętro, uklęknąłem udając, że wiąże buty się jedną ręką powędrowała na jej łydkę, i szybkim ruchem wędrowała ku górze. Słyszałem tylko westchnienie i czułem jak lekko ugięły się jej nogi. Moja dłoń znalazła się pod jej sukienką dotykając wewnętrzna część ud w dalszym ciągu ją unosząc, nie protestowała nawet rozchyliła lekko nogi. Byłem blisko jej cipki czułem jaka jest gorąca ale w dużym momencie winda zaczęła się zatrzymywać. Wyciągnąłem szybko rękę z sukienki i wstałem. Zobaczyłem jej obłęd w oczach, widziałem, że pragnie abym wsadził jej te palce do jej wilgotnej gorącej cipki. Drzwi się otworzyły, złapałem ją za dłoń i poszliśmy do jednej z sieciówek z ubraniami. Był to dość duży sklep a do tego na szczęście nie było za dużo ludzi. Powiedziałem jej żeby wybrała sobie coś do przymierzenia i spotykamy się przy przymierzalni. Ja poszedłem po coś dla siebie a Ewa też zabrała kilka rzeczy. Widziałem, że poszła do ostatniej kabiny, poszedłem za nią się wszedłem do kabiny na przeciw. Jednak nie zasłoniłem do końca kotary tak jak Ewa. To była jedna z naszych fantazji, bardziej od Ewy ale bardzo mnie podniecała myśl, że podgląda mnie kobieta w sklepowej przebieralni. Zacząłem się rozbierać, zostałem w samych bokserkach i spojrzałem do kabiny naprzeciwko. Ewa stała w samej bieliźnie, odwrócona do mnie prezentując swój tyłek w stringach. Widziałem, że patrzy się do lustra i mnie widzi, zarzeka dotykać się po ciele, rozchylając swoją dupę i lekko się wypinając. Opuściłem bokserki wyciągając mojego twardego kutasa i zacząłem się powoli masować po jajach od czasu do czasu poruszając dłonią penisa. Ewa widać to zdjęła stanik, odwróciła się i usiadła na krześle, rozłożyła nogi odsunęła materiał bielizny ukazując swoją mokrą cipkę i zaczęła się masturbować pieszcząc swoje piersi. Nie trwało to długo ale widziałem, że niewiele brakowało jej już aby dojść, ale nagle zrobił się szum i ktoś wszedł do przymierzalni, szybko zasłoniliśmy kotary aby się ukryć. Przestałem walić konia bo byłem niesamowicie podniecony i jeszcze chwila a bym doszedł. Starałem się ochłonąć ale po chwili do mojej kabiny weszła Ewa cała czerwona z podniecenia. Rzuciła się na mnie z podniecenia całując mnie i zaraz złapała mnie za kutasa przez bokserki. Zjadłem jej szybko sukienkę, nie miała stanika, zacząłem całować ją po szyi, łapiąc i mocno pieszcząc jej cycki, złapała mnie za głowę wplatając palce we włosy ciężko oddychała. Moja dłoń powędrowała niżej, i zacząłem pieścić jej łechtaczkę przez materiał stringów, który był już cały mokry. Odsunąłem go dotykając wygolonej cipki, zrobiłem parę ruchów i włożyłem głęboko dwa palce, które weszły bez żadnych problemów. Ewa znieruchomiała, wbiła mi paznokcie w szyję i plecy, tłumiła mocno głos aby nie zacząć krzyczeć. Wykonałem kilka ruchów palcami w jej cipce i zacząłem rytmicznie wsuwać i wyciągać. Moja dłoń była już cała mokra i było już słychać każdy ruch. Wyciągnąłem dłoń i przyłożyłem jej do ust, otworzyła i zaczęła oblizywać moje palce i dłoń, po chwili sam polizałem. Ewa upadła na kolana wyciągając mojego kutasa, już chciała brać go do ust ale złapałem ją za włosy i odchyliłem głowę do tyłu. Popatrzyłem się jej prosto w oczy, widziałem w niej dzikie pożądanie, niesamowite podniecenie, które mówiło, że chce poczuć mojego kutasa. Przyciągnąłem jej głowę, że miała mojego kutasa na twarzy a jaja przy ustach, od razu wyciągnęła język liżąc je.
-Jeszcze nie teraz moja suko - powiedziałem jej. Była zaskoczona, nie wiedziała co zrobić.
-Chodźmy na mieszkanie tam jak zasłużysz dostaniesz nagrodę - pociągnąłem ja za włosy wstała i namiętnie pocałowałem.
-Dobrze kochany bardzo się postaram aby dostać nagrodę, nie mogę się już doczekać.
Ubraliśmy się i jakby nigdy nic wyszliśmy ze sklepu udając się na nasze mieszk
anie…