• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Infekcja od fetyszu stóp?

Mężczyzna

Glen275

Cichy Podglądacz
Witam serdecznie. Wczoraj wylizałem do czysta spocone stopy jednej dziewczyny, która bardzo to lubi, a dziś obudziłem się z bolącą białą krostką pod językiem. Kilka miesięcy temu 2 razy wylizywałem stopy tej dziewczynie i nie miałem żadnych problemów. Obawiam się, że to jakaś infekcja. Myślicie, że jest to możliwe?

Mężczyzna

banita.

Erotoman
Infekcja od fetyszu jest niemożliwa. Możliwe jest uzależnienie:)
Możliwe, że jakiegoś mikroba na jęzorze przyniosłeś i to jest efekt.
Wizyta lub konsultacja z lekarzem - najpewniejsza. Chyba, że chcesz pogadac na forum;)

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Glen275

Cichy Podglądacz
Infekcja od fetyszu jest niemożliwa. Możliwe jest uzależnienie:)
Możliwe, że jakiegoś mikroba na jęzorze przyniosłeś i to jest efekt.
Wizyta lub konsultacja z lekarzem - najpewniejsza. Chyba, że chcesz pogadac na forum;)
Na pewno nie powiem o tym żadnemu lekarzowi z oczywistych względów, dlatego najpierw wolałem zapytać tutaj. Skąd ten mikrob mógł się wziąć? Nigdy wcześniej w życiu nie miałem czegoś takiego.

Mężczyzna

banita.

Erotoman
Na pewno nie powiem o tym żadnemu lekarzowi z oczywistych względów, dlatego najpierw wolałem zapytać tutaj. Skąd ten mikrob mógł się wziąć? Nigdy wcześniej w życiu nie miałem czegoś takiego.
Również nie miałem, ani się z tym nie spotkałem. Nie pomogę Ci.🤷‍♂️ może ktoś na SF miał podobny przypadek?

Mężczyzna

onzkrakowa

Cichy Podglądacz
zdrowie jamy ustnej to podstawa
zacznij od płukania jamy ustnej
np.szalwia rumianek jak nie pomoże to leć do lekarza po antybiotyk
to na pewno ma związek z tym co robiłeś
stopy mają kontakt nawet po kąpieli z podłoga w łazience A na podłodze jest pełno bakterii

Mężczyzna

Glen275

Cichy Podglądacz
Kupię szałwię i przepłuczę jamę ustną. Zastanawiam się czy możliwe jest to jeśli ona by miała początki grzybicy stóp i nawet o tym nie wiedziała? Chociaż wciąż mam nadzieję, że to tylko przypadek 😔

Mężczyzna

onzkrakowa

Cichy Podglądacz
Kupię szałwię i przepłuczę jamę ustną. Zastanawiam się czy możliwe jest to jeśli ona by miała początki grzybicy stóp i nawet o tym nie wiedziała? Chociaż wciąż mam nadzieję, że to tylko przypadek 😔
to jeszcze ci napisze sprawdzaj stan dziąseł jak zauważysz coś niepokojącego od razu do stomatologa

Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
Bez przesady... Poza tym gdybym powiedział lekarzowi, że wylizałem do czysta spocone stopy jednej dziewczynie to by mnie pogonił z gabinetu 😅

zapewniam, że żadnego lekarza nie jesteś w stanie zdziwić, z zwłaszcza dermatologa i ginekologa.

W zasadzie to nie masz pojęcia co przyjąłeś i kiedy będą konsekwencje.

Pewnie nic nie złapałeś, ale jak się mocno wystraszyłeś, to może pomyślisz następnym razem głową a nie fiut*m.

Mężczyzna

banita.

Erotoman
Jaki fiut, jaka dupa? Tu się o język rozchodzi tylko:LOL:
Przecież stopy lizał;)Zgoda, niech nie myśli jęzorem, żeby pozostać w konwencji:ROFLMAO::ROFLMAO: