• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

incel zaleje milfa?

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Kurfa, jak trzeba być pozbawionym elementarnej kultury, żeby wysrać taki tutuł posta i myśleć, że jakaś zdrowa na umyśle kobieta sie zgłosi 😂
Tytuł "incel zaleje milfa?".
Treść posta "prawiczek"

I teraz konia z rzędem temu, kto będzie wiedział w 100% o co chodzi.

Gdyby treść brzmiała na przykład tak:

"Niedoświadczony seksualnie młody mężczyzna doprowadzi się za pomocą masturbacji do orgazmu, a następnie ukierunkuje swój wytrysk nasienia na znajdującą się w jego pobliżu poważną, dojrzałą osobę płci żeńskiej. Propozycje chęci uczestnictwa w tym chwalebnym akcie uprasza się zgłaszać na prywatne wiadomości" - od razu by to zabrzmiało profesjonalnie i konkretnie.

A tak.....
Nędza, panowie, nędza. Nie umiecie już nawet posługiwać się słowami. Kutasy, sperma i milfy zeżarły wam resztkę szarych komórek.

Nie no, doprawdy wstyd mi, że jestem facetem :)

Mężczyzna

commonlynxx

Cichy Podglądacz
Tytuł "incel zaleje milfa?".
Treść posta "prawiczek"

I teraz konia z rzędem temu, kto będzie wiedział w 100% o co chodzi.

Gdyby treść brzmiała na przykład tak:

"Niedoświadczony seksualnie młody mężczyzna doprowadzi się za pomocą masturbacji do orgazmu, a następnie ukierunkuje swój wytrysk nasienia na znajdującą się w jego pobliżu poważną, dojrzałą osobę płci żeńskiej. Propozycje chęci uczestnictwa w tym chwalebnym akcie uprasza się zgłaszać na prywatne wiadomości" - od razu by to zabrzmiało profesjonalnie i konkretnie.

A tak.....
Nędza, panowie, nędza. Nie umiecie już nawet posługiwać się słowami. Kutasy, sperma i milfy zeżarły wam resztkę szarych komórek.

Nie no, doprawdy wstyd mi, że jestem facetem :)
No jak wstyd ci być mężczyzną za to jakie posty pisze kobieta to chyba czas na zmianę płci 🤣🤣🤣

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Bo to kobieta, która chce dać dupy incelowi, prawiczkowi

Dżizas Krajst 😞
To niech ta kobieta używa języka polskiego, a nie pisze jakby miała IQ dzbanka do kawy. Tak, ja wiem, że to forum, w dodatku "SEX-forum" - ale litości, szanujmy się nazwajem nawet pisząc anonse seksualne.
Ja już nawet ortografii czy "gupich pszecinkuff" nie wymagam, do diabła z tym - ale niech to będzie chociaż ogólnie zrozumiałe.... Dżizas Krajst.