• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Im więcej rozkoszy dasz...

Mężczyzna

Carloz01

Cichy Podglądacz
Jestem żonaty od 7 lat.
Moja małżonka cały czas twierdziła że nie lubi sexu (bo nudny, bo męczy). odkąd jest ze mną już tak nie mówi.
Mam raczej niewielkiego członka przez co zacząłem kombinować. Okazało się (i to mogą potwierdzić wszystkie 3 kobiety z którymi byłem) że im bardziej uda się rozpalić kochankę (lub kochanka gdyż działa to w obie strony) tym niewielki rozmiar zaczyna pomagać. ostatnio zainwestowałem w kajdanki i stymulator. kiedy ona po minetce już chciała trzeci raz dojść wtedy z zaskoczenia ją przypiąłem do łóżka i testowałem stymulator na jej ciele prze dobrą godzinę w połączeniu z olejkami do masażu.
kiedy w końcu pozwoliłem jej dojść trzeci, czwarty i piąty raz a każdy orgazm trwał dobre 5 minut. Dodam że przez cały ten czas nie dałem jej dotknąć członka ale po tym zgodziła się na wszystko co mi przyszło do głowy (a przyszedł mi wtedy do głowy trójkąt z sąsiadką). Panowie i panie spełniajcie pragnienia partnera -ki ze zdwojoną siłą a zostanie wam odpłacone z potrojoną.
Chciałbym żeby wypowiedziała się na ten temat jakaś kobieta gdyż Wy piękne panie i tak cały czas tylko dajecie więc może zacznijcie BRAĆ.
PZDR