• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ile kosztuje Delfen?

Status
Zamknięty.

Steve

Cichy Podglądacz
Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie Delfenu. Ile kosztuje? I w jakich jest pojemnościach, czy może tylko w jednej standartowej? Aha i jeszcze jedno, czy nie będzie niekorzystnie wpływał na prezerwatywe, jeśli połącze te dwie metody? Z góry dzięki.

kasiulla

Biegły Uwodziciel
wiem jedynie, że nie wpływa niekorzystnie na prezerwatywę.
a słyszałam już wiele razy, że delfenu nie można już dostać w Polsce...

Steve

Cichy Podglądacz
Szkoda, bo chciałem go wypróbować z moją partnerką :( Może wiecie jakie są inne kremy, które można dostać w Polsce i ile one kosztują?

Steve

Cichy Podglądacz
No w sumie racja, tylko tak na forum wygodniej niż wypytywać się jakiejś farmaceutki przy ludziach :wink:

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
39-45 złotych za opakowanie, z aplikatorem. Jest to środek dopochwowy jednorazowego użytku i po każdym stosunku powinno się nową porcję środka wtrysnąć, czyli wydać kolejne 39-45 złotych :D .

sii

Biegły Uwodziciel
a kto zna jakies dobre glubulki ? i tesh ile one kosztuja ? nie ma co przynajmniej jestem pewien ze mi gumki nie rozpuszcza...

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry