Może poranne prysznice też by pomogły???Dokładnie. Odkąd mam włoski częściowo na wargach sromowych to nie mam żadnych infekcji. A tak to miałam cały czas gdy byłam na 'zero'
Może poranne prysznice też by pomogły???Dokładnie. Odkąd mam włoski częściowo na wargach sromowych to nie mam żadnych infekcji. A tak to miałam cały czas gdy byłam na 'zero'
Nie. XdMoże poranne prysznice też by pomogły???
Masz racjęNie. Xd
Udowodnione jest, że za częste mycie też jest szkodliwe bo zabija mikrobiom własny
Po pierwsze: nie twoja i nie Pani. Po drugie: jeśli jej to nie przeszkadza musi być divą z naprawdę niskiej półki
Spokój był kiedy nie wciskałeś Nam w każdym temacie swojej pseudoPani![]()
Czyli widząc włochate krocze nie tylko kobiety robią odwrót i uciekają, ale bakterie też?A co jest złego w buszu? Człowiek musi się myć, żeby nie było syfu. Fakt, ja wolę bez futra, ale kobieta, z którą jestem nie dość że lekarz, to inni lekarze ginekolodzy, którzy z nią rozmawiają, mówią wprost, że owłosienie jest zaporą bakteryjną
A co jest złego w buszu?
A podobno kobiety lubią wiedzieć coś więcej na temat własnego ciała...Czyli widząc włochate krocze nie tylko kobiety robią odwrót i uciekają, ale bakterie też?
Dlatego tak jebie w autobusach. Sami eksperci od mikrobiologii nimi jeżdżą.Nie. Xd
Udowodnione jest, że za częste mycie też jest szkodliwe bo zabija mikrobiom własny
Śmierdzi temu że:Dlatego tak jebie w autobusach. Sami eksperci od mikrobiologii nimi jeżdżą.
Używanie antyperspirantu na nieumyte ciało to jak psikanie perfumami naŚmierdzi temu że:
Albo nie używają antyperspirantu albo używają przepocone ubrania albo mają jakieś choroby. Ale zazwyczaj z tego co zaobserwowałam to 2 pierwsze
Ma tyle samo sensu, co psikanie w kiblu odświeżaczem po zrobieniu dwójki. Zapachy zaczynają się łączyć i czuję, jakby ktoś nasrał w lesie.Używanie antyperspirantu na nieumyte ciało to jak psikanie perfumami na, niby czuć zapach kwiatowy, ale jednak i i tak wali
.
Widać masz doświadczenie w wąchaniu smrodkowMa tyle samo sensu, co psikanie w kiblu odświeżaczem po zrobieniu dwójki. Zapachy zaczynają się łączyć i czuję, jakby ktoś nasrał w lesie.
W każdym stadzie trafi się jakaś brudna owca, ale nie jest to standardem.A co mi Drogie Panie powiecie o takim wpisie
![]()
Nie używa papieru toaletowego, mydła, tamponów i podpasek. Tiktokerka zszokowała internautów
Eden Alexandra opublikowała na TikToku wideo, które podzieliło internautów. Kobieta przyznała, że nigdy nie korzysta z papieru toaletowego, ani nie myje części intymnych mydłem. Tiktokerka zamieściła ...www.ofeminin.pl
Poza pietami (o ktore nie dbam) zgadzam sie z Toba w pelnii, no wypada dbac o Siebie choc w minimalnej wersjiPodczas ostatniego babskiego spotkania rozmawiałyśmy o najwięjszych problemach z facetami. Po wielu godzinach powstał subiektywny ranking, gdzie na pierwszym miejscu był problem braku higieny.
Oczywiście nie dotyczy to wszystkich, ale część panów nie widzi związku miedzy brakiem sukcesów na polu towarzyskim z brakiem higieny, nie tylko na dole, ale także dotyczącej zębów, włosów, paznokci, pięt.
Co jest nie tak, skoro każdy ma dostęp do wody?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Higiena | Seks | 1 | |
M | Higiena, a seks | Seks | 26 | |
M | 31 lat łódzkie szuka Pani. Dyskrecja i higiena to podstawa | Ogłoszenia | 0 | |
K | Higiena Penisa | Porady seksualne | 6 | |
![]() |
Dlaczego mężczyźni nienawidzą kobiet? | Seks | 183 |